24 aprilie 2024

Samsung 65H6400

Televizorul Smart 3D LED Samsung 65H6400 este modelul ideal pentru un living spatios si modern, ce ofera o experienta vizuala pe care o poti compara cu cea din cinematografie. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli, punctual, toate detaliile ce definesc acest model pentru a iti forma o parere cat mai obiectiva.

Design

Televizorul vine la pachet cu un design foarte elegant, rama care incojoara ecranul fiind foarte subtire. Suportul amplasat in partea de jos este in forma de X si ofera o stabilitate excelenta. Il poti aseza pe o comoda sau il poti monta in perete folosind un suport special.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 1375.6 x 796.2 x 49.7 mm (W x H x D ), iar cu stand 1375.6 x 869.0 x 308.2 mm (W x H x D), avand o greutate de aproximativ 24 de kg.

Specificatii Samsung 65H6400

Samsung 65H6400 este un Smart TV 3D pe care il poti folosi fara probleme si pe post de monitor. Vine la pachet cu doua perechi de ochelari 3D SSG – 5100GB.

Televizorul beneficiaza de o serie de functii speciale. Printre acestea se numara Screen Mirroring cu ajutorul careia vei putea vedea ecranul smartphone-uluio sau al tabletei pe televizor.

De asemenea, REC PVR extins permite inregistrarea si stocarea pe televizor a filemlor si programelor prin intermediul recorder-ului video.

S Recomandarea reprezinta o tehnologie tipica TV-urilor inteligente ce iti va recunoaste preferintele, invatand programele pe care le vizionezi cel mai des. Ulterior, iti va putea reocmanda o gama variata de filme, documentare, emisiuni.

Voice Control presupune controlul prin intermediul comenzilor vocale.

Imagine si Video

Ofera o diagonala generoasa de 163 cm, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Unul dintre avantajele majore ale acestui model se refera la imaginile 3D Active, ce permite derularea filemlor 3D de inalta calitate. De asemenea, Smart Hub permite imaprtirea ecranului in 5 panouri pentru un acces mai bun la o varientate de continuturi.

Imaginile afisate sunt foarte cvlare, culorile bogate, iar contrastul este excelent pe intreaga suprafata a ecranului.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua boxe care impreuna obtin 20 W. Sunetul este impecabil, foarte captivant si nu isi pierde claritatea nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Beneficiaza de un procesor Quad Core foarte putenric, ceea ce iti va permite sa realizezi multtasking. De asemenae, iti permite sa accesezi jocurile referate, dar si alte aplicatii si continut online. Totul deruleaza foarte prompt.

In plus, televizorul beneficiaza si de o gama foarte variata de conectori si anume:

  • o iesire audio digitala
  • trei intrari USB
  • o intrare video composite
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • patru porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat este folosit pentru derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Totodata, tunerul digital si slotul CI+ sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, astfel incat sa nu mai ai nevoie de un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 65H6400?

Utilizatorii sustin ca imaginile sunt absolut incantatoare, ruleaza foarte bine, iar design-ul este deosebit. Nu au avut probleme cu el si sustin ca este un model reusit, foarte fiabil. Considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Samsung 65H6400 este un Smart TV foarte bun, recomandat pentru living-uri spatioase, gratie diagonalei generoase. Experienta generala este una buna, iar aici poti consulta oferta de pret propusa.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

  • design elegant
  • diagonala generoasa
  • functii Smart

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *