24 aprilie 2024

Sunteti in cautarea unei set de mobila pentru o bucatarie mica la un pret cat mai accesibil? Asaro Mira ar putea fi o varianta ce ar putea sa va intereseze, dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe detalii utile.

Setul de bucatarie Asaro Mira este fabricat din PAL cu grosimea de 15 mm si este format din trei corpuri si un blat. Corpul de baza prezinta o usa si setar avand lungimea de 50 cm, latimea de 60 cm si inaltimea de 85 cm. Blatul are o grosime de 28 mm si masoara 50 cm latime, respectiv 60 cm lugnime. Corpul de baza al chivuetei aplicate masoara 80 cm lungime, 60 cm latime si 85 cm inaltime. Se recomanda alegrea unei chiuvete de dimensiunea 80×50 cm. Astfel, lungimea totala a corpurilor de jos este de 130 de cm.

Corpul de sus prezinta trei usi si are o lungime de 130 de cm, latime de 30 cm si inaltime de 54 cm. Dispune si de o polita la mijloc.

Desi este un set mic potrivit pentru spatii restranse, totusi dulapurile din dotare ofera un spatiu de depozitare suficient de vast, iar organizarea interioara este destul de bine gandita.

Accesoriile precum chiuveta si bateria se achizitoneaza separat. In schimb, setul vine la pachet si cu manere, sisteme de prindere, balamale si asa mai departe.

Set Bucatarie Asaro Mira pareri

Vezi oferta de pret

Asaro Mira este o varianta de bucatarie ieftina, dar potrvita spre exemplu pentru case de vacanta, garsoniere de inchiriat sau bucatarii de birou, asigurand astfel strictul necesar. Cumparatorii sunt de acord cu aceasta afirmatie, pentru majoritatea acestea fiind destinatiile bucatariei. Nu este dificil de montat, se intretine usor si se preteaza si spatiilor foarte mici. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Recenzii pe scurt: Asaro Mira

9

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Design

8.9/10

Fiabilitate

9.1/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Spatiu interior bine organizat
  • Se integreaza usor si in spatii mici
  • Intretinere usoara
  • Montaj destul de usor

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *