12 aprilie 2024

Power AirFryer Multi-Function este un aparat multifunctional, extrem de util si practic in orice bucatarie, putand indeplini mai multe functii. Este usor de folosit si poate fi o solutie la indemana oricui.

Aparatul Power AirFryer Multi-Function poate indeplini rolul de friteuza cu aer fierbinte, grill rotativ si deshidrator de fructe, precum si rolul de rotisor, cuptor cu micronde ori chiar cuptor traditional astfel ca aveti posibilitatea de a prepara carne, paste, alimente gratinate, prajite, puteti inabusi sau coace, ori incalzi fara sa fie nevoie sa aduagati ulei. Practic, procesul culinar este mult mai sanatos, iar mancarea capata un gust delicios.

Dispozitivul un discutie prepara mancarea folosind aer fierbinte, astfel ca in final, veti folosi cu pana la 80% mai putina grasime. Este o alternativa excelenta pentru cei ce isi doresc sa urmeze o dieta mai sanatoasa.

Aparatul este prevazut cu o putere de 1800 W si pune la dispozitie trei nivele pentru prepararea simultana a unui meniu complet. Totodata, ofera 8 programe predefinite care optimizeaza procesul de gatit, printre care: cartofi prajiti, friptura, peste, fructe de mare, carne de pui, coacere, rotisor si deshidratare. Mai mult decat atat, este prevazut si cu funcita de deshidratare care permite deshidratarea fructelor si legumelor in mod natural, fara grasimi si fara sa mai fie necesar adaosul de zahar. In plus, vine la pachet cu o serie de accesorii utile cum ar fi cele trei gratare, cosul rotativ, frigaruia, manerul pentru frigarui, 10 tepuse pentru frigarui. Toate aceste componente se detasaeaza usor si pot fi spalate fara probleme chiar si in masina de spalat vase.

Vezi oferta de pret

Asadar, aparatul Power AirFryer Multi-Function poate fi un real ajutor in orice bucatarie, indeplinind cu succes o gama variata de functii astfel ca va putea inlocui mai multe electrocasnice in bucatarie. Cumparatorii sunt incantati de aparat si sustin ca le este de un real ajutor. Prepara foarte rapid mancarae care capata un gust savuros. In plus, este usor de folosit si foarte practic, motiv pentru care il recomanda si altor utilizatori si apreciaza raportul caltiate/pret drept unul bun.

Recenzii pe scurt: Power AirFryer Multi-Function

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Poate inlocui mai multe electrocasnice in bucatarie
  • 8 programe de gatit presetate
  • 3 nivele pentru prepararea simultana a mai multor tipuri de alimente
  • Usor de folosit si de curatat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *