24 aprilie 2024

Sony 32WE610

Televizorul LED Smart Sony 32WE610 este un model foarte apreciat, ce a demonstrat ca imbina perfect elementele functionale pentru un rezultat cat mai satisfacator pentru cumparatori. Te invitam sa faci cunostinta cu acest televizor pentru a te putea convinge singur ca merita sau nu achizitionat.

Design

Din perspectiva design-ului, este un televizor foarte elegant si placut, ce se va integra foarte bine indiferent de locul unde l-ai amplasa. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire neagra, iar in partea de jos, se afla standul. Il poti monta foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA 100 x 200.

Dimensiunile televizorului fara stand sunt de 731 x 442 x 70 mm (W x H x D), iar cu stand 731 x 490 x 187 mm (W x H x D), avand o greutate de 6.2 kg.

Specificatii Sony 32WE610

Sony 32WE610 este un model de Smart TV foarte interesant si, in egala masura, foarte apreciat de utilizatori. A fost lansat in 2017 si poate fi folosit si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 41 W.

Imagine si Video

Dispune de o digonala de 80 cm, cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Este prevazut cu o serie de caracteristici superioare de imagine, iar acest lucru face diferenta de calitate. In acest context, discutam despre imagini calitative, foarte clare si frumos colorate. In plus, gratie unghiului mare de vizibilitate, imaginile nu isi vor pierde claritatea indiferent de pozitia in care te-ai afla.

Sunet

Sunetul este si el suficient de puternic, avand o putere de 10 W. Nu vor aparea distorsiuni nici macar atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Referitor la functiile Smart din dotare, pot spune ca navigarea pe internet este una destul de facila si placuta, televizorul ruland foarte bine. Astfel, poti accesa continutul preferat oricand.

In plus, exista si o serie de conectori foarte utili:

  • doua intrari USB
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • doua porturi HDMi

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, fara sa mai fie necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Sony 32WE610?

Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca acest televizor a fost o adevarata surpriza placuta. Sutin ca imaginile sunt absolut incantatoare, iar pe partea de Smart, televizorul beneficiaza de multe aplicatii. Acestia sunt de parere ca raprotul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Sony 32WE610 este un televizor foarte interesant, ce ofera o experienta generala foarte placuta, din toate perspectivele. Personal, sunt de parere ca este un televizor marca Sony foarte reusit, pe care il recomand. In plus, aici poti gasi si o oferta de pret avantajoasa.

 

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

PRO

  • imagini bune
  • functii Smart
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *