24 aprilie 2024

Sharp LC-32CHG6242E

Sharp LC-32CHG6242E reprezinta un alt model de televizor prevazut cu functii Smart si cu o diagonala nu foarte mare, care s-ar putea incadra foarte bine intr-un dormitor sau bucatarie. Insa, pana a ajunge la o concluzie pertinenta, te invitam sa afli in continuare toate detaliile despre acest produs.

Design

Din punct de vedere estetic, pot spune ca televizorul beneficiaza de un design elegant, fiind potrivit pentru orice tip de incapere. Ecranul prezinta o rama foarte subtire, de culoare neagra, iar in partea de jos, se afla suportul sub forma celor doua picioruse laterale, ce ii asigura un echilibru excelent. Poate fi amplasat foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA 400 x 200.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 728.3 x 425.9 x 68.3 cm ( W x H x D), iar cu stand sunt de 728.3 x 461.3 x 168 cm (W x H x D), avand o greutate de 4.8 kg.

Specificatii Sharp LC-32CHG6242E

Sharp LC-32CHG6242E este Smart TV ce apartine gamei 2017, prevazut si cu functia de monitor. Inregistreaza un consum de 45 W.

Imagine si Video

Dispune de o diagonala de 81 cm cu rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Referitor la calitatea imaginilor, acestea sunt destul de clare, insa personal, as mai fi lucrat putin in privinta culorilor, pentru ca, personal, consider ca ar fi putut fi mai vii. In acelasi timp, unghiul de vizibilitate este foarte mare, ceea ce nu va permite imaginilor sa isi piarda din claritate.

Sunet

Ne surprinde, insa, foarte mult pe partea de sunet. Acesta este prevazut de un sistem stereo format din doua difuzoare, care impreuna inregistreaza nu mai putin de 20 W. Pentru o diagoanala de 81 cm, consider ca acest nivel este unul excelent.

Conexiune si transmisie

Fiind prevazut cu functii Smart, televizorul asigura o navigare pe internet destul de buna. Astfel, poti viziona filme, tutoriale pe Youtube sau poti accesa orice alt tip de continut online, destul de repede si usor.

In plus, televizorul vine la pachet si cu o serie de conectori importanti:

 • o iesire audio digitala
 • o intrare PC
 • doua intrari USB
 • o intrare video composite
 • o itnrare component
 • o intrare Scart
 • un minijack pentru casti
 • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier foto, audio sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie, astfel incat nu va mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Sharp LC-32CHG6242E?

Clientii sustin ca este o achizite destul de buna, iar ceea ce i-a impresionat efectiv a fost sunetul. De asemenea, au declarat ca prezinta un meniu foarte prietenos, insa pe partea de culori ar mai fi loc de imbunatatiri. In ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Personal, sunt de parere ca televizorul Sharp LC-32CHG6242E este un model accesibil, nu foarte pretentios, care ofera o experienta generala destul de buna. Principalul sau punct foarte este, fara doar si poate, sunetul puternic. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna pe care o poti vizualiza aici.

 

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

PRO

 • sunet puternic
 • functii Smart
 • design placut
 • pret avantajos

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *