12 aprilie 2024

Sricam SH039B Plus SriHome este o camera de supraveghere ce necesita conectare la Wi-fi, putand fi montata atat in interior, cat si in exterior. Ofera imagini clare si va permite sa monitorizati casa mai usor chiar si atunci cand sunteti plecati mai  mult timp de acasa.

Camera de supraveghere Sricam SH039B Plus SriHome prezinta rezolutie 3MP FullHD, ofera vedere pe intuneric color atunci cand sunt aprinde LED-urile cu lumina alba. Include doua LED-uri lumina, patru LED-uri IR si doua LED-uri cu lumina rosie-albastra pentru alarma.

Include zoom digital pentru a putea mari imaginile, comunicare bidirectionala si rotire automata din aplicatie. Este rezistenta la apa, beneficiind de protectie IP66, ceea ce o face excelenta si pentru exterior.

Datorita senzorilor, poate detecta imaginea si notifica pe telefon in timp real. Este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS si va permite sa stocati inregistrarile in cloud sau pe un card pana la 128 GB.

Sricam SH039B Plus SriHome este usor de configurat si ofera semnal stabil. In plus, ori de cate ori apare un soft nou pentru camera, aceasta poate fi updatata extrem de simplu direct din aplicatie. Aplicatia mobila este usor de folosit avand un meniu foarte prietenos.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Sricam SH039B Plus SriHome este o camera de supraveghere foarte buna la pret si extrem de practica pentru a fi montata in orice locuinta, la interior sau la exterior. Cumparatorii actuali s-au declarat multumiti de ea sustinand ca s-a instalat rapid si inregistreaza imagini clare. Se acceseaza rapid de la distanta, poate fi rotita, iar comunicarea bidirectionala este destul de buna. Nu au avut probleme cu ea, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Sricam SH039B Plus SriHome

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Imagini bune
  • Exterior si Interior
  • Comunicare bidirectionala
  • Semnal stabil

Contra

  • Nu au fost identificate

3 thoughts on “Camera de supraveghere IP WIFI Sricam SH039B Plus SriHome Review si Pareri pertinente

  1. salut, am o camera wifi sircam fixa și nu mai vad nimic înregistrat, trebuie plătit abonament? folosesc aplicația srihome. mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *