12 aprilie 2024

Biovita Nutrimax este un storcator cu presare la rece eficient si usor de folosit cu ajutorul caruia puteti prepara cele mai delicioase si sanatoase bauturi. Dar pentru inceput, va invitam sa aflati in continuare mai multe informatii utile despre produs pentru a vedea daca este alegerea potrivita si pentru nevoile voastre.

Storcatorul Biovita Nutrimax este un aparat eficient, dotat cu un motor silentios ce reuseste sa extraga foarte bine sucul din fructe sau legume. Datorita tehnologiei de presare la rece, sucurile sunt mai bogate in nutrienti si mai putin oxidate. Sita superioara. Sita superioara are capacitatea de a extrage cu pana la 30% mai mult suc si cu 40% mai multe virtamine decat storcatoarele centrifugale.

Aparatul este prevazut cu melc si sita din PMMA, iar celelalte componente sunt fabricate din plastic fara BPA. Cupa de suc are o capacitate de 800 de ml si include un accesoriu ce va permite sa turnati sucul usor in pahar.

Este un aparat foarte practic si usor de folosit. Totodata, include si o periuta de curatare ceea ce face ca intretinerea acestuias a fie una si mai simpla.

De asemenea, prezinta o putere de 150 W si pune la dispozitie doua trepte de viteza. Vine la pachet si cu accesoriu de impingere, separator de spuma si container pentru pulpa.

Dimensiunile acestuia sunt de 34 cm lungime, 18 cm latime si 33 cm inaltime, avand o greutate de 4.6 kg.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Biovita Nutrimax este o varianta foarte buna de storcator cu presare la rece, usor de folosit si foarte eficient. Cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si sustin ca extrage foarte bine sucul din fructe si legume, timp in care este neasteptat de silentios. Este usor de folosit, iar curatarea sa se realizeaza simplu si rapid, imediat dupa utilizare. Il recomanda cu incredere si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Biovita Nutrimax

9.7

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Design

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Silentios
  • Extragere rapida a sucului
  • Suc mai bogat in vitamine si nutrienti
  • Usor de folosit
  • Curatare rapida

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *