24 aprilie 2024

Star-Light 24DM5000

Fie ca esti in cautarea unui televizor mic pentru un dormitor mai putin spatios ori pentru bucatarie si nu esti dispus sa faci o investitie prea mare, iti recomandam televizorul LED Star-Light 24DM5000. Corespunde perfect descrierii, iar in continuare il vom analiza pentru a vedea daca este ceea ce cauti.

Design

Televizorul este prevazut cu un design relativ simplu, ce nu se remarca cu nimic in mod deosebit. Ecranul este incadrat de o rama subtire de culoare neagra, iar in partea de jos, centrat se afla standul pe care se sprijina televizorul. Insa, poti foarte usor sa il montezi si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA. Acesta masoara cu stand 555 x 362 x 40 mm ( W x H x D).

Specificatii Star-Light 24DM5000

Star-Light 24DM5000 este un televizor tip LED ce a fost lansat in 2016. Poate fi utilizat si pe post de monitor, astfel incat sa il conectezi la calculator sau laptop. Inregistreaza o putere consumata de 19 W.

Acesta este prevazut si cu telecomanda, manual de utilizare si cablu de alimentare.

Imagine si Video

Televizorul detine o diagonala de 60 cm, ceea ce il face potrivit pentru dormitoare mici sau bucatarii. Display-ul este plat si are rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli. Timpul de raspuns este de 8.5 ms.

Imaginile redate sunt bune, iar la calitatea lor contribuie si caracteristicile superioare de imagine, precum:

 • Noise Reduction
 • Dynamic Contrast
 • Digital comb filter

Unghiul de vizibilitate este si el excelent, de 176 de grade, ceea ce inseamna ca te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie de vizualizare.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare, ce au o putere de 5 W. Nu este o putere mare, insa este posibil ca fiind o incapere mica nici sa nu ai nevoie de mai mult. Oricum, daca iti doresti un sunet mai puternic, poti conecta fara probleme un sistem auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul este dotat cu o multitudine de conectori. Printre acestia se numara:

 • o intrare PC
 • o intrare video composite
 • o intrare USB
 • o intrare Scart
 • un minijack pentru casti
 • un port HDMI

Este prezent si player-ul multimedia integrat, care face posibila derularea continutul preferat audio, video sau foto, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital DVB-T/C si Slotul CI+ sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV in format digital sau HD, fara necesitatea unui decodor extern.

Parerea clientilor

Clientii sunt multumiti de televizor, astfel ca functioneaza asa cum am explicat mai sus. Nu este un produs care sa exceleze, insa nici nu cred ca ai cautat acest lucru. Imaginile sunt destul de bune, iar sunetul decent. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 24DM5000 este ideal pentru cei ce isi doresc un televizor modest pentru o camera mica cum ar fi cea a copiilor ori pentru bucatarie. Afiseaza imagini bune, sunetul este acceptabil, iar modul de functionare este cat se poate de ok. Aici poti consulta si o oferta de pret foarte avantajoasa.

8.5

Pret

8.7/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.8/10

Design

8.0/10

PRO

 • pret foarte avantajos
 • imagini bune

Contra

 • sunet nu foarte puternic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *