24 aprilie 2024

Star-Light 32DM3500

Nu toti avem nevoie mai ales intr-un dormitor de un televizor cu functii Smart, insa avem nevoie de un televizor care sa aiba o diagonala potrivita, nici foarte mica, dar nici exagerat de mare. O sugestie in acest sens ar fi televizorul LED Star-Light 32DM3500 care reprezinta si o investitie destul de mica, timp in care te vei bucura de imagini clare si sunet suficient de bun. Sa aflam despre ce este vorba!

Design

Star-Light 32DM3500 este un model de televizor cu design dragut, ecranul fiind incadrat de o rama subtire de culoare neagra. In partea de jos, observam suportul format din cele doua picioruse discrete. Pe de alta parte, trebuie sa stii ca televizorul este compatibil cu suportul de perete standard VESA astfel incat il poti amplasa si in perete foarte usor.

Televizorul masoara cu stand 730 x 470 x 20 mm ( W x H x D).

Specificatii Star-Light 32DM3500

Star-Light 32DM3500 este un televizor lansat in 2016, ce prezinta totodata functia de monitor, astfel incat sa il poti conecta la calculator sau laptop foarte usor.

Inregistreaza o putere consumata de 55 W.

Imagine si Video

Televizorul are o diagonala de 80 cm, avand rezolutie High definition, de maxim 1366 x 768 pixeli. Avand o astfel de diagonala l-am considera potrivit mai degraba pentru dormitor. Este importanta si distanta dintre tine si televizor, astfel ca specialistii recomanda ca distanta sa fie de trei ori mai mare decat diagoanal, adica 240 cm, in acest caz.

Imaginile oferite de acest televizor sunt de o calitate buna, contrast puternic, dar si lumina excelenta. Culorile afisate sunt suficient de apropiate de realitate, iar daca ti-ai dori sa setezi mai bine culorile, o vei putea face foarte usor.

Unghiul de vizibilitate este si el foarte bun, de 178 de grade, astfel incat sa te poti bucura de imagini clare din aproape orice unghi de vizibilitate.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem audio format din doua difuzoare, ce inregistreaza o putere de maxim 16 W. Sunetul este suficient de puternic, insa daca doresti ceva mai mult, poti conecta un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Televizorul este dotat cu o multitudine de conectori, si anume:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare component
  • o intrare Scart
  • un minijack pentru casti
  • doua porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat face posibila derularea oricarui format de fisier audio, video sau foto, direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital (DVB-T/C) si Slotul CI+ sunt necesare pentru receptionarea transmisiilor TV in format digital sau de inalta definitie, astfel incat sa nu mai fie necesarea unui decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Star-Light 32DM3500?

Clientii sunt multumiti de acest televizor, astfel ca imaginile sunt calitative, sunetul placut, iar experienta totala este una destul de buna. Nu este un televizor pretentios, iar raportul calitate/pret este excelent.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 32DM3500 este un TV care a demonstrat ca te poti bucura de o experienta vizuala chiar si cu o investitie minima. Diagonala este suficient de generoasa pentru un dormitor, fiind de 80 cm, insa pentru un living ar putea fi putin cam mica, insa acest aspect il veti decide fiecare dintre voi. Aici ai ocazia sa consulti si o oferta de pret excelenta.

8.6

Pret

8.8/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.6/10

Design

8.3/10

PRO

  • pret foarte accesibil
  • consum decent

Contra

  • nu este Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *