24 aprilie 2024

Star-Light 40DM5500

Star-Light 40DM5500 este un model de televizor foarte interesant, cu o diagonala rezonabila, potrivita pentru cei ce doresc sa isi schimbe vechiul televizor, insa nu vor ceva foarte sofisticat, cu functii Smart. Nu presupune o investitie foarte mare, asa ca, din punctul meu de vedere, ar merita incercat, insa nu inainte de a afla tot ceea ce te intereseaza despre el.

Design

Din perspectiva design-ului, este un televizor placut, destul de modern, avand o rama foarte subtire de culoare neagra. In partea de jos, observam standul sub forma celor doua picioruse laterale, ce ofera o stabilitate foarte buna. Il poti monta si in perete foarte usor fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile televizorul sunt de 886 x 571 x 230 mm ( W x H x D) si cantareste 9.2 kg.

Specificatii Star-Light 40DM5500

Star-Light 40DM5500 este un televizor LED potrivit pentru un dormitor modern sau chiar pentru un living mai mic, ce apartine gamei 2017. Il poti utiliza in egala masura si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 70 W.

Imagine si Video

Beneficiaza de o diagonala rezonabila, de 102 cm, cu rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Imaginile afisate sunt destul de frumos colorate, iar experienta vizuala este una rezonabila.

Unghiul de vizibilitate este foarte mare de 176 de grade, astfel ca te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

Sunetul este asigurat de un sistem stereo format din doua difuzoare care impreuna inregsitreaza 16 W. Din punctul meu de vedere, raportandu-ma la diagonala, este un nivel rezonabil, insa daca vrei ceva mai mult, poti apela la un sistem audio auxiliar.

Conexiune si transmisie

Beneficiaza si de o serie de conectori important si anume:

  • o intrare PC
  • o intrare USB
  • o intrare component
  • un minijack pentru casti
  • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

In plus, tunerul digital si slotul CI+ sunt eficiente pentru receptionarea transmisiilor de inalta definitie direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Care este parerea clientilor despre Star-Light 40DM5500?

Utilizatorii au declarat ca este un televizor rezonabil, ce ofera o experienta generala decenta. Personal, le indeplineste cerintele si ii multumeste, motiv pentru care considera raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Star-Light 40DM5500 este un televizor decent pe care il vad potrivit pentru un dormitor sau poate pentru living-uri mai mici. De asemenea, ar putea fi o alternativa buna pentru inlocuirea vechiului televizorul, fiindca totusi presupune o investitie moderata, iar aici poti vedea oferta propusa.

 

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

PRO

  • imagini decente
  • pret avantajos
  • diagonala rezonabila

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *