24 aprilie 2024
Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-09WIF review

Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-09WIF review

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-09WIFI este un model nou aparut in anul 2019, fiind conceput in mod special pentru camere precum dormitor, birou mai mic sau de ce nu un living cu o suprafata mai mica, care nu necesita un o capacitate mai mare de racire.

Prezinta o capacitate de racire de 9000BTU si un debit de aer de 420 m³/h iar din acest motiv este ideal pentru incaperi cu suprafete de pana la 16m². Star-Light ACT-09WIFI face parte din clasa energetica A++ la racire si A+ al incalzire, fiind un aparat de aer conditionat cu un consum energetic redus.

Faptul ca este un aparat de tip inverter ajuta la reducerea vibratiilor si a zgomotului emis, ajungand la temperatura dorita intr-un mod optim fara variatii deranjante.

Star-Light ACT-09WIFI este un aparat de aer conditionat de top, fapt pentru care este dotat cu o serie de functii speciale care asigura un confort termic ideal in casa, pe timpul caniculei si nu numai:

Autorestart – aparatul revine la ultimele setari cunoscute in cazul unei pene de curent
Timer – ac-ul poate fi programat sa functioneaze pe intervale de timp prestabilite
Sleep – presupune functionarea pe o treapta inferioara de ventilatie, nivelul de zgomot emis de aparat fiind minim pentru un somn linistit si racoritor
Autodiagnosticare – in cazul unei defectiuni, aparatul afiseaza pe display un cod de eroare specific acelei probleme
Detectare pierdere agent frigorific – afisarea pe display a unei erori specifice acestei tip de defectiuni
Functie Turbo – asigura o temperatura optima intr-un timp scurt, prin functionarea in sistem maxim a ventilatiei pentru a ajunge la temperatura dorita, dupa care aparatul intra in mod normal de functionare.
Control Wi-FI – cu ajutorul aplicatiei de mobil, aparatul poate fi controlat cu usurinta din casa sau chiar de la distanta, putand sa il porniti atunci cand plecati de la birou sau mai aveti foarte putin timp sa ajungeti acasa.

Functiile de climatizare sunt cele clasice intalnite la aproape toate modelele de aer conditionat de pe piata ( racire, incalzire, ventilatie, dezumidificare), functia de dezumidificare reprezentand un alt avantaj al acestui model si poate fi folosita cu succes pentru a inlocui dezumidificatorul clasic, de care nu mai aveti nevoie in mod practic daca detineti acest aparat.

Nivelul de zgomot emis este unul foarte mic, aparatul Star-Light ACT-09WIFI fiind foarte silentios din acest punct de vedere. Pe treptele inferioare aparatul apare valori de 32, respectiv 35 db in timp ce pe treapta Turbo de 50dB, insa aceasta treapta este folosita ocazional, pana ce se ajunge la temperatura optima dorita.

Pareri despre Star-Light ACT-09WIFI

Utilizatorii acestui model de top de aer conditionat al anului 2019 sunt de parere ca este un aparat foarte bun, care isi face treaba excelent, aplicatia mobila prin care poate fi controlat fiind un mare avantaj.

Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind excelent si sunt incantat de nivelul de zgomot redus pe care aparatul il emite, fiind aproape insesizabil pe treptele inferioare.

Concluzii

Daca vorbim de un aer conditionat in anul 2019, atunci trebuie sa luam in considerare camera in care il amplasam, puterea de racire dar si functiile speciale incluse, mai ales aplicatie de mobil, functia sleep pentru functionarea pe timpul noptii, dezumidificare pentru un nivel de umiditate optim etc. Acest model le are pe toate si de aceea nu ne ramane decat sa recomandam aparatul de aer conditionat Star-Light ACT-09WIFI.

9.6

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.6/10

Constructie

9.6/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Control Wifi & Aplicatie mobil
  • Clasa energetica A++
  • functii speciale foarte utile
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu am descoperit pentru moment

1 thought on “Aparat de aer conditionat Star-Light ACT-09WIFI, Control WiFi, Inverter, 9000 BTU, Clasa A++, Display, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *