24 aprilie 2024
review Pompa apa Steinhaus, PRO-JP801

review Pompa apa Steinhaus, PRO-JP801

Steinhaus PRO-JP801 este o pompaa de apa de suprafata ce se monteaza pe exterior si are ca principale aplicabilitati irigarea, sporirea presiunii la robinete, transferul sau pomparea aperi pluviale, de la robinet sau a apei din piscine.

Este ideala pentru perioadele secetoase cand este nevoie sa te asiguri ca gradina este udata sau in perioadele ploioase, in care doriti sa transferati apa adunata in curte spre alte suprafete.

Pompa de apa Steinhaus PRO-JP801 are in dotare un motor puternic de 800W ce asigura o capacitate de transfer a apei de pana la 3200 litri pe ora, la o inaltime maxima de pompare de 38 metri. Poate absorbi apa de la o adancime de pana la 8 metri, avand o presiune maxima la interior de 3.8 bar.

Motorul din dotare bobinat din aluminiu are protectie contra coroziunii si prezinta o garnitura cu inel de ghitare de mare calitate ce asigura pompei Steinhaus PRO-JP801 durabilitate sporita in timp. Acesta prezinta un mecanism integrat de protectie termica ce nu necesita intretinere si se opune supraincalzirii motorului.

Carcasa pompei de apa este protejata si conforma cu clasa de protectie IPX4 impotriva stropirii cu apa, fiind construita dintr-un material de plastic rezistent la socuri mecanice si din metal.

In partea superioara Steinhaus PRO-JP801 este dotata cu un maner ergonomic rezistent pentru a putea fi transportata si mutata cat mai usor dintr-un loc in altul, in functie de necesitatile curente.

Din punct de vedere al dimensiunilor, putem spune ca pompa este un model compact cu o lungime de 32 cm, latimede 17 si o inaltime de 26 cm. Greutatea produsului este de 9.2 kg in timp ce cablul de alimentare are o lungime de 100 cm si este nevoie de un prelungitor pentru a avea mobilitate.

Pareri despre Steinhaus PRO-JP801

Cumparatorii acestui model de pompa de apa sunt de parere ca este un model accesibil pentru toata lumea si ca un astfel de produs nu ar trebui sa lipseasca din orice gospodarie, fiind extrem de util in situatii multiple.

Acestia se declara foarte multumiti de modul cum se comporta Steinhaus PRO-JP801 in timpul exploatarii si mai spun ca raportul calitate-pret este unul excelent, recomandand produsul cu toata increderea.

Concluzii

Avand in vedere vremea tot mai capricioasa din ultima perioada, cat si aplicabilitatea diverse atat in perioada secetoasa cat si in cea ploioasa, putem spune ca o astfel de pompa de apa este un must-have al zilelor noastre. O puteti folosi de primavara pana toamna tarziu, in orice situatie si va fi utila cu siguranta, mai ales daca aveti gradini care necesita udate regulat.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-JP801

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Constructie

9.6/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Capacitate 3200 litri/ora
  • Inaltime de refulare 32m
  • Adancime absorbtie 8m
  • Presiune maxima 3.8 bar

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *