27 mai 2024

Kring Torino este un model de living cu biblioteca foarte interesant si foarte rezonabil ca pret. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Living-ul Kring Torino este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc sa creeze un decor intim si confortabil. Totodata, este o alternativa inspirata si pentru spatiile restranse integrandu-se foarte usor. Liniile simple si compartimentarea eficienta sunt alte avantaje cu care acest set vine la pachet.

Fronturile si corpurile sunt realizate din PAL, iar rafturile sunt realizata din sticla foarte rezistenta. Totodata, include si lumini care ofera un aspect aparte.

Piesele sunt foarte usor de intretinut, fiind suficient sa le curatati de praf cu o laveta moale, uscata. De asemenea, si montajul acesteia nu este unul deloc dificil, impreuna cu el, veti primi si manual cu instructiuni.

Setul Kring Torino include o comoda TV, doua dulapuri suspendate, o vitrina suspendata, doua polite suspendate si lumini LED.

Dimensiunile totale ale corpurilor superioare sunt de 260 x 45 x 105 cm, iar a celor inferioare 290 x 45 x 35 cm.

Vezi oferta de pret

Concluzii si Pareri

Living-ul Kring Torino este un model care arata bine, ce ofera un design modern si o buna organizare. Cumparatorii sunt foarte multumiti de ea si sustin ca este extrem de usor de asamblat. Sunt incantati de felul in care arata, iar interiorul ofera spatiu generos de depozitare. Recomanda si altor utilzatori produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Recenzii pe scurt: Kring Torino

9.4

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.4/10

PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de montat
  • Design modern
  • Bine organizat
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *