12 aprilie 2024

Star-Light BOS-609TDBL reprezinta una dintre cele mai noi aparitii in materie de cuptoare incorporabile, fiind lansat la sfarsitul anului 2018 de un brand ce incepe sa fie preferatul romanilor gratie preturilor accesibile dar si raportului calitate-pret excelent.

Este un model destul de avansat din punct de vedere al functiilor utile ce va vor ajuta sa va faceti toata treaba necesara din punctul de vedere al unui cuptor incorporabil electric.

Star-Light BOS-609TDBL  prezinta o capacitate de 56 de litri, suficienta pentru a putea intreprinde orice tip de activitate culinara doriti si va permite sa gatiti aproape orice. Fiind un cuptor electric, Star-Light BOS-609TDBL, acest model prezinta din start o serie de avantaje majore cum ar fi coacere mai rapida si uniforma, siguranta in utilizare etc.

Printre functiile din dotarea acestui model de cuptor electric Star-Light BOS-609TDBL amintim incalzirea inferioara si superioara care  distribuie in mod uniform caldura in cavitatea cuptorului, fiind ideala din acest punct de vedere pentru gatitul de produse de patiserie sau a carnii.

O alta functie utila la acest cuptor o reprezinta functia de dezghetare ce va permite decongelarea rapida a alimentelor scoase direct din congelator.

Functia de grill este special proiectata pentru a pregati bucati mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede in interior si crocante la exterior.

Timer-ul din dotare va asigura setarea corecta a duratei de coacere, procesul de gatire fiind intrerupt imediat ce timpul expira.

Design-ul acestui cuptor electric Star-Light BOS-609TDBL  este unul elegant, ce se preteaza in orice bucatarie datorita nuantelor de negru cu argintiu. In partea frontala se gaseste panoul de control prevazut cu doua butoane de control argintii care va asigura sa va realizati setarile de care aveti nevoie pentru a pregati cele mai buna bunatati, in timp ce display-ul este pozitionat in partea centrala.

Datorita sistemului de iluminare interioara nu va mai fi nevoie sa deschideti usa cuptorului de fiecare data cand doriti sa verificati stadiul in care se afla alimentele gatite.

Dimensiunile cuptorului sunt cele standard, adica  59.5 x 59.5 x 57.

Pareri despre Star-Light BOS-609TDBL

Clientii care detin acest cuptor electric afirma ca isi face treaba excelent si ca desi au fost reticenti la inceput, acum sunt super incantati de modul in care functioneaza aparatul dar si de design-ul modern al acestuia. Acestia mai spun ca pretul de achizitie a fost extrem de mic, mai ales ca produse de brand cu aceleasi specificatii sunt la un pret dublu fata de acest model

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret excelent, avantajele enumerate mai sus, cele 9 functii din dotare dar si design-ul elegant al produsului, cuptorul electric Star-Light BOS-609TDBL va fi un best-buy in urmatorii 2-3 ani.

Review pe scurt: Star-Light BOS-609TDBL

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Cuptor Multifunctional
  • 9 functii
  • Display Touch
  • Grill

Contra

  • Nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *