24 aprilie 2024

Steinhaus PRO-ELM18 este o masina electrica de tuns gazonul din noua generatie a brandului Steinhaus, gandita special pentru a acoperi suprafete medii si mari de curti si gradini, cu suprafete mai mari de 1000 m².

Prezinta un motor puternic de 1800W ce dezvolta o viteza maxima de 3200 rotatii pe minut, suficient de mare pentru a acoperi o suprafata de lucru de maxim 1250 m².

Latimea de taiere intr-o singura trecere este de 40cm in timp ce inaltimea de taiere este reglabila in 5 trepte: 25 mm, 38 mm, 51 mm, 65 mm si respectiv 75 mm, in functie de preferintele dvs de tuns al gazonului.

Volumul cosului colector este de 35l, fiind destul de incapator din acest punct de vedere iar acesta este realizat dintr-un material textil rezistent. Lama de taiere este realizata din inox pentru o durabilitate sporita in timp si rezultate perfecte in ceea ce priveste tunsul gazonului.

Greutatea este de doar 10.8 kg, ceea ce o face foarte usor de manevrat si transportat, fiind practic utilizabila de catre toti membrii familiei.

Pareri despre Steinhaus PRO-ELM18

Clientii care utilizeaza Steinhaus PRO-ELM18 pentru tunsul gazonului afirma ca este un produs super si ca face treaba foarte bine. Acestia remarca ca este o masina de tuns gazonul foarte robusta si de o calitate superioara, raportul calitate-pret fiind unul avantajos pentru client.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun cat si modul de functionare ireprosabil, sustinut si de parerile clientilor, putem spune ca Steinhaus PRO-ELM18 este o masina de tuns care se merita achizitionata, cu ajutorul careia va veti termina treaba mult mai rapid.

Review pe scurt: Steinhaus PRO-ELM18

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere mare, 1800W
  • Latime de taiere 40cm
  • Inaltime de taiere in 5 trepte
  • Cos colector 35l

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *