24 aprilie 2024

Review Star-Light CTC2000G

Star-Light CTC2000G este un convector electric de podea ideal pentru orice camera, daca nu doresti sa depinzi de sistemul de incalzire al blocului, caminului sau in situatiile cand apar defectiuni pe mai multe zile la sistemul central de incalzire.

Convectorul electric Star-Light CTC2000G are o putere foarte mare de incalzire pentru a face fata oricarei incaperi dintr-un apartament de bloc, putere ce poate ri reglata cu ajutorul celor doua comutatoare de 800W, respectiv 1200W. Aveti astfel la dispozitie oricand 3 nivele de putere pentru a seta gradul de incalzire dorit: 800W, 1200W si 2000W.

Dispune de asemenea de un buton turbo ce face posibila distribuirea mai rapida a volumului de aer cald in interiorul incaperii.

Termostatul cu care este dotat acest convector de podea Star-Light CTC2000G face posibila reglarea temperaturii dorite, precum si crearea unui placut cu risc de imbolnavire scazut.

Concluzii si pareri

Clientii au achizitionat in numar foarte mare acest convector electric Star-Light CTC2000G si se declara multumiti maxim de produs, afirmand ca merita toti banii si ca face fata cu brio oricarei incaperi. Raportul calitate-pret este unul excelent si prin urmare nu ne ramane decat sa il recomandam cu toata caldura pentru a va incalzi camera.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate ridicata
  • 3 trepte de incalzire
  • Termostat reglabil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *