12 aprilie 2024

Review Star-Light CEC-4218

Star-Light CEC-4218 este un cuptor electric foarte usor de folosit, cu un design placut si insertii din inox de cea mai buna calitate.

Cuptorul electric Star-Light CEC-4218 prezinta o putere de 1800W, un volum generos de 42L si o temperatura maxima de 230 de grade.

Dispune de 6 programae prestabilitate cu ajutorul caruia puteti gati cele mai delicioase mese pentru cei dragi. Tehnologia folosita de acest cuptor electric este incalzirea prin conventie, special gandita astfel incat alimentele sa isi pastreze mai mult aroma lor naturala.

Capacitatea mare si functiile de rumenire sau coacere fac din cuptorul electric Star-Light CEC-4218 o optiune perfecta pentru a pregati un pui intreg, o pizza delicioasa sau placinte ce necesita prepararea la cuptor.

Dimensiunea tavii este 427 x 304 x 20mm, suficient de mare pentru orice tip de alimente.

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat acest cuptor electric Star-Light CEC-4218 se declara super incantati de achizitia facuta, afirmand ca este un electrocasnic mic ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie. Poti face cu usurinta un pui la rotisor gustos, precum si alte alimente. Desi nu este un produs foarte scump, cuptorul Star-Light CEC-4218 se face remarcat prin calitatea finisajelor, care a fost de altfel remarcata si de clienti.

Raportul calitate-pret este unul excelent si prin urmare nu ne ramane decat sa recomandam acest model de cuptor electric.

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1800W
  • Volum generos
  • 6 programe prestabilite+rumenire si coacere

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *