24 aprilie 2024

Star-Light DGD-2107SS este unul dintre cele mai noi gratare electrice aparute pe piata, fiind foarte util in orice casa pentru a pregatire cele mai bune fripturi suculente si delicioase, dar si alte produse cum ar fi legume pe gratar. Este un aparat foarte usor de folosit si de intretinut, fiind gandit cu totul aparte pentru a usura munca in pregatirea diferitelor alimente la gratar.

Are o putere de 2100W ce va face ca aparatul sa ajunga la temperatura optima de preparat intr-un timp foarte scurt si sa obtineti fripturi uniform rumenite sau legume la gratar.

Acest gratar electric va permite sa pregatiti alimente intr-un mod foarte sanatos fara a fi nevoie sa folositi ulei de niciun fel.

Prezinta 6 programe automate de gatit alimente cum ar fi bacon, carnati, vita, peste sau burger si va ofera posibilitatea sa setati nivelul de gatire alegand din cele 3 optiuni posibile: rare, medium sau well done.

Star-Light DGD-2107SS are posibilitatea de a fi deschis si folosit la 180 de grade pentru a fi utilizat ca un gratar clasic, pe o suprafata dubla de gatire.

Placile de gatire antiaderente precum si tava de scurgere a grasimii sunt detasabile si se pot spala la masina de spalat vase, fiind foarte usor de curatat.

Pareri despre Gratarul electric Star-Light DGD-2107SS

Clientii care au ales sa cumpere acest gratar electric sunt foarte multumiti de raportul calitate pret al produsului dar si de modul in care acesta functioneaza, carnea preparata avand un gust deosebit.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun al produsului, numarul generos de programe automate precum si existenta senzorului automat de gatire, putem spune ca Star-Light DGD-2107SS este un gratar electric care va fi util in orice bucatarie, fie ca locuiti la bloc sau la casa. Isi face treaba foarte bine, fripturile vor fi foarte gustoase iar aparatul va fi foarte usor de curatat la sfarsitul procesului de gatire, ceea ce reprezinta un avantaj.

Pareri despre : Star-Light DGD-2107SS

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.4/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Programe automate: 6
  • Placa si tava detasabile, lavabile in masina de vase
  • Indicator pentru nivel de gatire
  • Design modern

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *