24 aprilie 2024
Dezumidificator Star-Light DHM-1635W

Dezumidificator Star-Light DHM-1635W

Dezumidificatorul Star-Light DHM-1635W este un aparat special creat pentru a scoate umezeala in exces din orice incapere, fiind dotat si cu o functie speciala pentru uscarea rufelor, care constituie un avantaj major si un upgrade considerabil fata de modelele precedente.

Acest dezumidificator este ideal pentru a scoate umiditatea din camerele locuintelor, in special in locurile unde umiditatea este crescuta, cum ar fi bai, dormitoare, balcoane (atunci cand uscam rufe), dressing-uri sau spalatorii, dar si a spatiilor de zi cum ar fi livinguri, birouri, restaurante, centre de sport si wellness.

Capacitatea maxima de dezumidificare a acestui model este de 16 litri intr-un interval de 24 de ore in timp ce cantitatea de aer procesat este de 170 m³ pe ora, fiind o valoarea foarte buna pentru un astfel de aparat insa trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta valoare este data pentru modul de functionare TURBO.

Star-Light DHM-1635W prezinta 3 moduri de functionare in functie de necesitatile de la un anumit sezon, cat si a umiditatii din camera si anume: mod continuu, mod de uscare a rufelor si mod SMD precum si o serie de functii foarte importante cum ar fi: turbo, timer, oprire automata, functie de ionizare si drenaj continuu.

Modul continuu asigura functionarea continua a aparatului indiferent de nivelul de umiditatea detectat, pana cand acesta este oprit, fiind ideal pentru camere in care umiditatea este foarte ridicata sau cand functia de drenaj continua este activa.

Modul de uscare a rufelor este ideal pentru momentele cand uscam rufele pe balcon sau in baie si de ce nu in apartamentele/casele prevazute cu camera de uscare a rufelor, acest mod setand ventilatorul pe treapta superioara pentru ca rufele sa se usuce mai repede.

Modul SMD poate fi considerat un mod SMART al aparatului deoarece aparatul isi va regla singur umiditatea din camera in functie de temperatura detectata pentru ca atmosfera sa fie placuta pentru persoanele din acel spatiu.

Am amintit mai sus de functiile importante cu care este dotat acest dezumidificator Star-Light DHM-1635W. Asa ca haide sa le dezvoltam putin:

Functia Timer sau Temporizator – iti va permite sa setezi durata de functionare a aparatului intr-un interval cuprins intre 1 si 24 de ore, in functie de necesitatile si nivelul de umditate detectat de aparat, inainte de a se opri complet.

Functia Turbo – Ventilatorul va fi setat la o viteza mare pentru o inlaturare rapida si maxima a umiditatii, aceasta putand fi oprita atunci cand umiditatea va avea valori normale.

Functie Oprire automata  – Va opri automat aparatul in momentul cand rezervorul va fi plin si iti va permite sa il golesti pentru a-si relua activitatea.

Functie Ionizare – Printr-o singura apasare de buton este disponibila aceasta functie foarte importanta pentru calitatea aerului inspirat si pentru sanatate in general.

Functie drenaj continuu – Se refera la furtunul optional de scurgere a apei colectate care iti ofera posibilitatea sa functioneze in modul continuu, daca acesta este pozitionat catre o scurgere.

Pareri despre Star-Light DHM-1635W

Clientii care au achizitionat acest dezumidificator Star-Light DHM-1635W si il folosesc zi de zi afirma ca este un model silentios, inclusiv pe turbo, ca nu vibreaza si ca nu scoate zgomote ciudate la pornire sau la oprire, comparativ cu alte aparate ale altor branduri consacrate. Acestia afirma ca reduce umiditatea si o stabilizeaza intr-un timp foarte scurt iar functia de ionizare a aerului este un beneficiu real pentru sanatate.

Acestia apreciaza ca are un raport calitate-pret foarte buna si ca functiile smart amintite mai sus sunt ceea ce trebuie pentru un aparat de dezumidificare din aceasta generatie.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, functiile de uscare rufe, ionizare si altele amintite mai sus, precum si opiniile foarte bune ale clientilor, putem spune ca acest Star-Light DHM-1635W este un dezumdificator demn de luat in seama, care isi va face treaba cu brio si nu va dezamagi niciun moment.

Review pe scurt: Star-Light DHM-1635W

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate dezumidificare 16 litri/zi
  • Functii ionizare, uscator rufe si turbo
  • Rezervor apa 3l
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *