12 aprilie 2024
Dezumidificator Star-Light DHM-3055W+ review si pareri

Dezumidificator Star-Light DHM-3055W+ review si pareri

Dezumidificatorul Star-Light DHM-3055W+ reprezinta unul dintre cele mai puternice si utile dezumidificatoare de pe piata la ora actuala, fiind dotat cu o serie de functii de top care fac din acest aparat unul multifunctional, ce poate fi folosit nu doar pentru dezumidificarea casei dar si uscarea hainelor sau asigurarea unui climat placut in casa.

Star-Light DHM-3055W+ poate fi folosit cu succes pentru a scoate umiditatea din locuinte sau birouri, in incaperi precum bai, dormitoare, spalatorii, dressinguri de orice dimensiuni.

Dezumidificatorul prezinta o capacitate de dezumidificare de de 30 de litri in decursul a 24 de ore si un flux de aer de 191 m³/h, fiind ideal din acest punct de vedere pentru spatii sau incaperi mari, unde este nevoie de o putere mai mare pentru a dezumidifica intregul volum de aer.

Temporizatorul din dotare va ajuta sa setati durata de functionare a aparatului intr-un interval de 24 de ore, in functie de nevoile si situatiile de la momentul respectiv.

Functia de oprire automata se activeaza in momentul in care rezervorul se umple, in acel moment aparatul se opreste automat si va atentioneaza ca trebuie golit pentru a-si relua activitatea de dezumidificare.

Functia Turbo va ofera posibilitatea sa setati ventilatorul la viteza maxima astfel incat umiditatea sa fie inlaturata intr-un timp cat mai scurt iar dupa ce aceasta se afla in valori normale puteti sa setati aparatul la o viteza normala pentru o operare cu un nivel scazut de zgomot emis.

Functia Auto-restart este foarte utila pentru momentele in care se intrerupe alimentarea cu energie electrica sau dezumidificatorul se opreste automat, aparatul reluandu-si programul stabilit inainte de a se opri.

Functia de uscare a hainelor reprezinta un real ajutor mai ales toamna sau iarna, atunci cand hainele se usuca foarte greu si stau mult timp in umezeala. Acum nu mai trebuie sa asteptati, fiind de ajuns doar sa amplasati dezumidificatorul sub sau langa uscatorul de haine si sa il porniti pe functia de uscare.

Nivelul de zgomot este unul redus, aparatul Star-Light DHM-3055W+ inregistrand doar 47 de dB si poate fi folosit chiar si in timpul somnului fara a va deranja.

Din punct de vedere al eficientei energetice putem spune ca acest dezumidificator este incadrat in clasa A si ca are un consum redus de doar 550W pe ora.

Pareri despre Star-Light DHM-3055W+

Cumparatorii acestui model de dezumidificator Star-Light DHM-3055W+ sunt de parere ca au facut o alegere excelenta si se bucura din plin de functia de uscare a hainelor pe timp ploios sau chiar si iarna, aparatul facand fata cu brio din acest punct de vedere.

Acestia mai spun ca aparatul este unul complet, care functioneaza printr-o singura apasare de buton si se declara incantati de acest aspect cat si de numarul mare de functii din dotare.

Concluzii

Daca sunteti in cautarea unui dezumidificator puternic, cu multe functii incluse si care sa-si faca treaba perfect si sa lase in urma un aer proaspat si lipsit de umiditate, atunci acest model este ceea ce aveti nevoie si pe care puteti sa il folositi multi ani de acum incolo. Iar daca mai punem la socoteala faptul ca puteti usca haine cu ajutorul lui, atunci nu ar trebui sa ezitati sa il achizitionati.

Review scurt: Star-Light DHM-3055W+

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate 30 litri/24h
  • Flux de aer aer 191 m³/ora
  • Mod uscator
  • Auto-restart
  • Drenaj continuu
  • Dezghetare automata

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *