24 aprilie 2024
Masina de spalat vase Star-Light DWV-106DW review si pret

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106DW review si pret

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106DW este destinata pentru cumparatorii cu bugete reduse ce dispun de un spatiu restrans in bucatarie si care au nevoie de un model de 45 de centimetri.

Aceasta dispune de o capacitate de pana la 10 seturi de vase si are integrat un sistem inovator de cosuri de vase ce ofera o gama diversa de posibilitati de reglare, in care se pot aseza atat farfurii, tacamuri, cani sau pahare si de ce nu cratite pentru a fi spalate intr-un singur ciclu de spalare.

Din punct de vedere al consumului energetic, putem spune ca este un model foarte economic avand un consum energetic anual de 211 kWh, in timp ce consumul anual de apa se ridica la 3080litri, adica in jur de 8,5 litri la o singura spalare.

Panoul de control este amplasat in exteriorul usii ceea ce va permite sa fiti mereu la curent cu durata programului in derulare, interfata fiind foarte intuitiva iar setarile programelor foarte usor de programat.

Star-Light DWV-106DW prezinta cele mai uzuale programe si functii ale unei masini de vase, practic tot ce aveti nevoie de la un astfel de aparat electrocasnic, pe care le vom detalia in continuare:

  1. Rapid sau Quick se refera la program rapid de spalare cu o durata de 30 de minute, cu apa la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu un grad scazut de murdarie;
  2. Eco reprezinta cel mai economic program si se refera la o spalare la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie.
  3. Super 50 este potrivit pentru vase cu un grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius in timp ce durata este de 50 de minute.
  4. Intensiv  este recomandat pentru vase cu un grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
  5. Prespalare este un program recomandat pentru a inmuia murdaria uscata de pe suprafata vaselor ce urmeaza a fi spalate.
  6. Igienizare este un program ce va ofera posibilitatea sa igienizati vasele la o temperatura de 70 de grade Celsius si sa scoateti orice urma dificila de murdarie

Totodata, suplimentar fata de aceste programe, masina este dotata cu functii suplimentare cum ar fi:

  • Incarcare la jumatate, ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare
  • Tablet ce se refera la optimizarea clatirii vaselor in caz in care folositi detergent de tip tableta
  • Programare intarziata ce va permite amanarea orei de incepere a programului de spalare

Nivelul de zgomot emis de acest model este unul acceptabil si nu depaseste 57 db in timp ce dimensiunile sunt unele reduse, avand inaltimea de 85 cm, latimea de 45 cm si adancimea de 59.8 cm.

Pareri despre Star-Light DWV-106DW

Cumparatorii acestui model de masina de vase sunt de parere ca raportul calitate-pret este unul bun si ca functioneaza ireprosabil, chiar daca nu este un model de top dotat cu functii suplimentare fata de cele ce se folosesc in mod uzual si pe care le-am amintit mai sus,

Acestia mai sunt multumiti de nivelul scazut de energie pe care o consuma masina si de faptul ca desi este un model de 45 cm, este destul de incapator.

Concluzii

Luand in considerare faptul ca pretul este cel mai mic din piata la o astfel de masina de spalat vase, ca are toate functiile de care aveti nevoie la un astfel de aparat electrocasnic si ca isi face treaba cu brio, putem spune ca noua masina de vase Star-Light DWV-106DW poate fi achizitionata cu toata increderea.

Review scurt: Star-Light DWV-106DW

9.5

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret bun
  • Consum de apa redus
  • Functie de incarcare la jumatate
  • Functie programare intarziata
  • Foarte economica Clasa A++

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *