12 aprilie 2024

Star-Light EGH-2000SS Review

Star-Light EGH-2000SS te ajuta sa prepari simplu si rapid o friptura delicioasa, uniform rumenita si foarte gustoasa, intr-un timp cat mai scurt.

Putere gratarului electric este de 2000W, ceea ce va face ca acesta sa ajunga cat mai rapid la temperatura dorita pentru prepararea fripturii, cat si la mentinerea constanta a acesteia si incalzirea uniforma a suprafetei.

Prezinta un termostat reglabil pe care il poti seta la temperatura optima dorita astfel incat sa obtii rezultatul dorit si sa te asiguri ca gratarul va fi perfect.

Suprafata plitei este realizata din material anti-aderenta astfel ca nu trebuie sa va mai faceti griji ca se va lipi carnea iar gratarul se va curata foarte usor.

Pentru a colecta grasimea scursa in timpul prepararii carnii, acest gratar este dotat cu doua recipiente de scurgere, detasabile si foarte usor de curatat sub un jet de apa.

Deschiderea 180° este perfecta pentru momente in care ai de preparat mai multe portii de gratar o singura data, oferindu-ti posibilitatea de a dubla suprafata de gatit.

Pentru siguranta sporita in utilizare a utilizatorului, gratarul prezinta manere reci si sistem anti-alunecare.

Concluzii si Pareri

Clientii care au achizitionat acest model de gratar Star-Light EGH-2000W se declara incantati de alegerea facuta, avand in vedere raportul calitate-pret al produsului, cat si modul de functionare al acestuia, despre care spun ca este fara cusur.

Pareri pe scurt: Star-Light EGH-2000SS

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Termostat reglabil
  • Suprafata plita Anti-aderenta
  • Tava de scurgere
  • Putere 2000W

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *