12 aprilie 2024

Star-Light EGH-2000W review

Star-Light EGH-2000W este un gratar electric ideal pentru a pregati rapid o friptura uniform rumenita si foarte gustoasa, pe care o poti asorta cu ce doresti.

Prezinta o putere de 2000W ce va ajuta sa obtineti rapid temperatura optima prepararii oricarui tip de carne, mentinerea constanta a acesteia si incalzirea uniforma a suprafetei.

Este dotat cu un termostat reglabil ce va ajuta sa setati temperatura optima, in functie de preferintele fiecarui membru, obtinand astfel rezultatul mult dorit in materie de friptura.

Gratarul electric vine prevazut cu doua recipiente de scurgere a grasimii in timpul prepararii fripturii, detasabile si usor de curatat intr-un timp cat mai scurt.

Aparatul are o deschidere de 180°, astfel ca puteti sa va dublati suprafata de gatit si sa preparati mai multe portii intr-o singura runda.

Concluzii si Pareri

Parerile clientilor despre acest gratar electric Star-Light EGH-2000W sunt foarte bune, acestia apreciind raportul calitate-pret ca fiind unul foarte bun iar functionarea acestuia, ireprosabila!

Ca si concluzie finala, putem spune ca acest aparat poate fi o solutie pentru preparat rapid un gratar gustos si nu numai!

Pareri pe scurt: Star-Light EGH-2000W

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Termostat reglabil
  • Recipient de scurgere grasime
  • Deschidere 180°

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *