24 aprilie 2024

Ventilatorul cu picior Star-Light FTBB-60W te poate ajuta in zilele calduroase de vara pentru a crea o briza racoroasa, care sa te faca sa uiti de caldura insuportabila de vara.

Prezinta o putere de 60W, dispusa in 3 trepte de viteza, ce va crea o circulatie a aerului optima, astfel incat sa va asigure fluxul de aer racoros pe timp de zi si nu numai, fara a va face grija de problemele de sanatate pe care le poate genera un aer conditionat, precum durerile de cap.

Star-Light FTBB-60W este dotat cu un timer de 450 de minute (7.5h) ce va ajuta sa setati ventilatorul sa se opreasca singur peste noapte, in caz ca este nevoie sa il lasati in functiune iar cu ajutorul telecomenzii din dotare veti detine un control total chiar si de la o distanta considerabila.

Are un diametru de 40cm si un design ingenios ce fac din ventilor unul foarte silentios iar inaltimea reglabila si modificarea directiei in care acesta sufla va ajuta sa aveti un confort sporit in zilele toride.

Concluzii si Pareri

Star-Light FTBB-60W reprezinta cel mai vandut model al anului 2017 si probabil va ramane pe primul loc in preferintele clientilor si in anul 2018, dovedindu-si fiabilitatea si utilitatea de-a lungul timpului. Parerile clientilor despre acest ventilator sunt foarte bune, acestia apreciind atat raportul calitate-pret cat si modul de functionare al produsului, pe care il considera ireprosabil.

Pareri despre Star-Light FTBB-60W

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Fiabilitate garantata
  • Oscilatie automata
  • Inaltime reglabila

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *