24 aprilie 2024

Ventilatorul cu picior Star-Light FBWB-60W reprezinta cea mai accesibila solutie de climatizare de la ora actuala, fiind perfecta pentru a te racori in zilele toride de vara si nu numai.

Prezinta o putere de 60W, dispusa in trei trepte de viteza pe care le poti schimba in functie de temperatura camerei si de nivelul de confort dorit, generand racoarea de care ai nevoie.

Se poate folosi in orice colt al camerei, fiind reglabil pe inaltime si avand functie de oscilatie automata, ce va permite un plus de confort si utilitate.

Diametrul elicei este de 40cm iar greutatea produsului este de doar 5,4 kg, ceea ce va permite sa il transportati foarte usor si sa il mutati rapid in orice camera sau colt din casa.

Dimensiunile reduse ale ventilatorului Star-Light FBWB-60W va asigura faptul ca nu va ocupa mult spatiu in camera iar nivelul de zgomot redus iti permite sa il folosesti chiar si pe timpul noptii, fara a te deranja in timpul somnului.

Concluzii si Pareri

Clientii apreciaza faptul ca raportul calitate-pret este unul foarte bun si ca ventilatorul Star-Light FBWB-60W este foarte silentios, folosindu-l cu brio pentru a trece peste vara, fara a folosi aparatul de aer conditionat. Acestia il recomanda din plin, mai ales celor care sunt sensibili atunci cand folosesc aparate de aer conditionat.

Pareri Star-Light FBWB-60W

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Fiabilitate ridicata
  • Oscilatie automata
  • Reglabil pe inaltime

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *