12 aprilie 2024
Frigider cu o usa Star-Light FTTM-93A+, 93 l, Clasa A+, Alb

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-93A+, 93 l, Clasa A+, Alb

Star-Light FTTM-93A+ este un frigider de dimensiuni reduse dar cu o capacitate de depozitare la rece destul de generoasa, facand parte din gama noua a celor de la Star-Light, un brand de electrocasnice din ce in ce mai adorat de romani.

Prezinta o capacitate de depozitare de pana la 93 de litri si este prevazut cu 3 rafturi si un sertar pentru fructe si legume, astfel incat organizarea alimentelor in frigider sa fie optima si sa incapa cat mai multe. De asemenea, pe usa intalnim loc pentru depozitat sticle la rece sau alte alimente.

Din punct de vedere al consumului de energie electrica, putem spune ca acest model de frigider cu o usa este ideal datorita consumului foarte mic. Acesta face parte din clasa energetica A+ si consuma cu pana la 20% mai putina energie electrica, asigurand in acelasi timp performanta de racire si conserevare ridicata.

Daca vorbim de nivelul de zgomot emis al acestui aparat frigorific, putem spune ca este un aparat silentios astfel incat sa se integreze perfect in orice camera, avand un nivel de doar 42dB dar si vibratii aproape inexistente.

Un avantaj al acestui model de frigider il reprezinta faptul ca puteti sa schimbati directia de deschidere a usii, astfel incat sa il pozitionati oriunde va doriti in cadrul bucatariei sau a oricarei camere din casa, in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie si de design-ul dorit.

Dispune de un compartiment special denumit Chiller-Box care asigura o temperatura constanta cuprinsa intre 0 si 3 grade Celsius astfel incat sa prelungeasca perioada de pastrare a oricarui aliment de pana la 3 ori.

Pareri despre Star-Light FTTM-93A+

Cumparatorii acestui model de Frigider cu o usa Star-Light FTTM-93A+ se declara super incantati de achizitia pe care au realizat-o si afirma ca raportul calitate-pret este unul foarte bun, in comparatie cu alte branduri mult mai scumpe existente pe piata din Romania.

Totodata acestia se declara multumiti de capacitatea mare de depozitare a alimentelor, cat si de nivelul de zgomot redus pe care acest aparat frigorific in are.

Concluzii

Acestea fiind spune, putem spune ca noul frigider Star-Light FTTM-93A+ cu o usa reprezinta o solutie ideala daca ai nevoie de un frigider ieftin dar bun, pentru o camera de camin sau pentru o garsoniera, si de ce nu pentru un apartament mai mic. Totodata, poate fi solutia perfect ca si frigider suplimentar.

Review pe scurt: Star-Light FTTM-93A+

9.5

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Capacitate 93l
  • Clasa energetica A+
  • Nivel de zgomot redus
  • Usi reversibile
  • Chiller box incorporat

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *