24 aprilie 2024
Suflanta/aspirator gradina, cu tocator Steinhaus PRO-BL3000, 6 trepte, 3000W, sac de 40L

Suflanta/aspirator gradina, cu tocator Steinhaus PRO-BL3000, 6 trepte, 3000W, sac de 40L

Suflanta/aspirator gradina cu tocator Steinhaus PRO-BL3000 reprezinta un produsu multifunctional ideal pentru cei care locuiesc la casa, avand in dotare atat functie de tocare cat si functie de aspirare sau suflare a frunzelor.

Steinhaus PRO-BL3000 este dotat cu un motor puternic de 3000W ce va garanteza o curatare rapida a gradinii de frunzele care se aduna in timpul tomnii sau alte crengute.

Prezinta 6 trepte de viteza si un comutator ce va permite sa schimbati intre cele doua functii de suflare si aspirare, precum si un tocator incorporat ce va ajuta sa maruntiti resturile de frunze si crengute si sa reduceti astfel volumul de pana la 10 ori.

Functia de suflare atinge o viteza de pana la 250 km/h in timp de functia de aspirare are o putere de pana la 13 metri cubi pe minut, fiind indicat sa il folositi intotdeauna numai la viteze optime si nu mai mari decat este necesar pentru a va face treaba din curte.

Sacul cu care vine in pachet este realizat dintr-un material textil foarte rezistent si are un volum de incarcare de pana la 40 de litri, fiind suficient pentru a va face treaba si a strange toate resturile ce raman dupa tocarea frunzelor si a crengutelor.

Steinhaus PRO-BL3000 este un aparat foarte usor de utilizat datorita functiilor din dotare cat si a modului de utilizare foarte facil, avand si o greutate redusa si o capacitate destul de mare de colectare a resturilor.

Pareri despre Steinhaus PRO-BL3000

Cumparatorii noului aspirator de gradina cu tocator Steinhaus PRO-BL3000 sunt de parere ca reprezinta un produs excelent cu o putere mare si un pret foarte bun.

Acestia recomanda produsul si mai afirma ca raportul calitate-pret este de invidiat, daca este sa comparam cu alte produse din gama sa, de 3 ori mai scumpe.

Concluzii

Luand in considerare pretul foarte bun cat si functiile de suflare/aspirare sau tocare a crengutelor, putem spune ca suflanta cu tocator Steinhaus PRO-BL3000 reprezinta tot ce aveti nevoie pentru gradina dvs. in aceasta toamna in care se anunta caderi masive de frunze.

Review Steinhaus PRO-BL3000

9.4

Pret

9.7/10

Calitate

9.3/10

Design

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Multifunctional Suflanta/Aspirator/Tocator
  • 6 trepte de viteza
  • Motor 3000W
  • Sac generos 40L

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *