12 aprilie 2024

Star-Light MBM-43FWH este un model de frigider minibar potrivit pentru spatii restranse, fie ca discutam despre case de vacanta, pensiuni sau chiar hoteluri. In acelasi timp, poate fi folosit chiar si pentru depozitarea produselor cosmetice, multe doamne achizitionandu-l in acest scop.

Frigiderul minibar Star-Light MBM-43FWH pune la dispozitie o capacitate de 43 de litri, interiorul fiind organizat cu ajutorul unui raft, care poate fi desigur si detasat. Usa frigiderului este si ea prevazuta cu doua rafturi si un suport pentru oua. Astfel, veti putea depozita in interiorul sau fara probleme legume, fructe, caserole mici sau chiar sticle sau doze cu racoritoare.

Frigider minibar Star-Light MBM-43FWH pareri

Temperatura din interior poate fi reglata foarte usor cu ajutorul termostatului mecanic aflat in interior. Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ sau conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa F, inregistrand un consum energetic scazut. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este undeva la 106 kWh.

Mai mult decat atat, usa aparatului este reversibila, astfel ca o veti putea monta pe ce parte va avantajeaza. In plus, este un model foarte siletnios al carui nivel de zgomot nu depaseste 42 dB.

Produsul in discutie masoara 49.2 cm inaltime, 47.2 cm latime si 45 cm adancime, avand o greutate de 15 kg.

Vezi oferta de pret

Asadar, Star-Light MBM-43FWH poate fi o varianta buna pentru cei ce sunt in cautarea unui frigider minibar ce poate asigura conditiile optime pentru produsele depozitate in interior. Clientii sunt foarte multumiti de produs, sustin ca este intr-adevar eficient, nu ocupa mult spatiu si asigura un mod de functionare silentios. Este exact ceea ce aveau nevoie, asa ca il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *