24 aprilie 2024

Motocultorul Steinhaus PRO-MC1000 este un dispozitiv folosit in special de catre agricultori al carui scop este de a eficientiza munca. In general, agricultura presupune o munca destul de dificila, ce va poate solicita fizica, fiindca este nevoie sa lucrati pamantul atat inainte, cat si dupa operatiunea de plantare. Aparatul in discutie poate fi o solutie de luat in considerare pentru eficientizarea intregii activitati.

Motocultorul Steinhaus PRO-MC1000 are la baza un motor W170F si prezinta alimnetare pe benzina. Are capacitatea de a tura la o putere maixma de 5.2 /7 kW / CP, adica o capacitate mai mare de lucru chiar si terenuri cu suprafete mai mari. Totodata, este dotat cu roti de transport cin trei puncte cheie asigurand un bun echilibru la rulaj, ghidon pentru manevrare curs de mers dotat cu manete actionare viteze si franare. Forma compacta va permite sa lucrati cu ajutorul sau toate tipurile de sil, astfel ca va putea fi operabil chiar si pe parcele de dimensiuni mai mici. Este potrivit pentru cultivarea solului nisipos si argilos, solului normal, pentru legume si uscat, pante cu inclinare mai mica de 10%, teren nedecorticat cu adancimea stratului de namol de cel mult 25 cm.

Motocultorul un discutie poate fi folosit in sigurnata si de catre micii fermier care vor sa aiba un flux al muncii mai eficient. Am depasit vremurile in care activitatea era desfasurata manual la sapa sau cazma, iar acum putem profita de solutiile moderne care ne sunt puse la dispozitie. In plus, motocultorul Steinhaus este un dispozitiv simplu de utilizat, ceea ce trebuie sa faceti este doar sa va asigurati ca are suficienta benzina in rezervor pentru a incepe treaba. Performanta acestui tip de motor este calculata in cai putere – CP.

Aparatul este prevazut cu un motor puternic de 7 CP la 3600 RPM si o capacitate cilindrica de 208 cc. Prezinta un motor de 4 timpi cu alimentare pe bezina, eficienta motocultorului fiind data si de adancimea de lucru care este cuprinsa intre 10 si 36 cm. Puterea motorului difera in sarcina, atingand valoarea de 4.5 / 6 kW / CP in aceasata situatie. Alimentarea aparatului se realizeaza cu benzina de la pompa, capacitatea rezervorului din dotare fiind de 3.6 litri. Pornirea aparatului se realizeaza folosind demaratorul manual cu aprindere electronica. La inceut este indus manual o unda de soclu urmand ca apoi sa fie pornit electric.

Printre cele mai importante avantaje se numara sistemul de transmisie cu cutie de viteze si grup conic, usurinta in manevrare gratie coarnelor lungi care pot fi reglate pe inaltime si pe lateral, dar si porductivitatii mari daorita latimii reglabile.

Pentru  a pune la treaba aparatul trebuie intai sa puneti in functiune motorul, sa actionati ambreajul prevazut cu cinci discuri de frictiune si apoi sa actionati cutia de viteze. Vitezele sunt actionate cu usurinta progresiv de la treapta 1 si 2 inainte si o treapta 1 pentru mersul inapoi. Gratie frezei care invarte 24 de cutite, aparatul poate sapa.Fiecare extensie de cutite cuprinde patru noduri de taiere care intra una cate una in pamant pentru a il strapunge. Adancimea si modul de sapare poate fi personalizat si reglat conform urmatoarelor date tehnice: latimea maxima de lucru 90 cm, latimea minima de lucru 65 cm cu adancimea varaibila in intervalul 10-36 cm.

Pentru a va putea bucura de un regim de funcitonare de duurata, va trebui sa asigurati motocultorului si un mod de intretinere corecspunzator. De pilda, motorul necesita ulei special care sa ofere protectie la functionare. Se recomanda folosirea uleiului SAE 30 / SAE 10W30. De asemenea, prezinta si un senzor de protectie care se declanseaza atunci cand acest nivel al uleiului nu mai este satisfacut asigurand astfel ca aparatul functioneaza in conditiile reglementate de catre producator. Totodata, aparatul are nevoie de mentenanta temeinica pentru a va putea bucura de performante excelente pe termen lung. Schimbul de ulei si benzina sunt resurse esentiale pentru o functionare optima.

Puteti asambla la acest motocultor diverse ustensile precum rarita, remorca, cultivator, plug, freze de maruntit pamantul, lama de zapada si alte accesorii. Este compatibil cu toate accesoriile O-MAC.

Vezi oferta de pret

Asadar, Steinhaus PRO-MC1000 este un dispozitiv exrem de eficient care poate face fata si n gradini mai generoase asigurand o buna functionare pe termen lung. Cumparatorii s-au declarat multumiti de acest aparat si sustin ca isi face treaba excelent. Este bine construit, usor de manevrat, rotile contribuie la un transport facil, iar in ansamblu nu au ce sa ii reproseze. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *