24 aprilie 2024

Review Star-Light MPD-700W

Star-Light MPD-700W reprezinta una dintre cele mai accesibile masini de facut paine, fiind si unul dintre cele mai achizitionate produse din gama sa.

Cu ajutorul acestui electrocasnic mic, dar util, puteti avea la indemana mereu o paine calda facuta in casa, lipsita de E-uri sau alti aditivi sintetici atat de daunatori organismului, precum si cozonac sau alt desert.

Prezinta 12 programe presetate gata de utilizare in orice moment, pentru a face paine rapid si usor prin simpla adaugare a ingredientelor.

In functie de dorintele dvs, masina de paine Star-Light MPD-700W va permite sa alegeti din 3 niveluri de rumenire.

Volumul este unul generos, de 900g si va ofera posibilitatea sa gatiti paine pentru toata familia dintr-o singura serie, bucurandu-va astfel de o paine pufoasa si un miros irezistibil de paine calda proaspata.

Programul de intarziere va permite sa va programati eficient timpul si sa gasiti dimineata sau seara dupa caz painea gata facuta iar programul rapid va ajuta sa o gatiti rapid, atunci cand sunteti in intarziere.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat masina de facut paine Star-Light MPD-700W se declara multumiti de modul in care aceasta functioneaza, cat si de raportul calitate-pret al acestui produs, fiind unul dintre cele mai ieftine din gama.

Acestia atrag atentia asupra faptului ca trebuie sa respectati intocmai instructiunile si gramajul ingredientelor pentru a reusi sa gatiti o paine excelenta, asa cum va doriti!

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • 12 programe prestabilite
  • 3 setari de rumenire
  • Afisaj digital
  • Program rapid si pornire intarziata

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *