12 aprilie 2024

Blender Star-Light Pro DBB-2018W – Review

Star-Light DBB-2018W reprezinta unul dintre cele mai vandute produse al celor de la Star-Light, venind in ajutorul clientilor cu o serie de avantaje de luat in considerare, ce il ajuta sa se diferentieze gata de concurenta, pe o piata foarte mare de electrocasnice mici.

Din punct de vedere tehnic,Star-Light DBB-2018W prezinta o putere de 1800W si o viteza de rotatie de 28000rpm ce va ajuta sa maruntiti fructele si legumele dorite intr-un timp cat mai scurt, pastarnd in acelasi timp nutrientii, vitaminele si enzimele ce se distrug prin incalzire.

Capacitatea bolului este de 2l si iti da posibilitatea sa prepari intr-o singura tura pentru toti membrii familiei sau pentru invitati, facandu-i sa fie fericiti pe toti cei prezenti in casa la acel moment.

Star-Light DBB-2018W este dotat cu un ecran digital LED ce contine 6 funciti special gandite pentru a te ajuta sa pregatesti mai simplu si mai facil preparate precum sucuri din fructe si legume, creme, milkshake-uri, smoothie-uri, lapte de migdale etc. De asemenea, blenderul prezinta un buton „Inching” ce il va tura la viteza maxima in momentul in care este atins si va reveni la viteza initiala cand se ia contactul.

Din punct de vedere al usurintei cu care acest blender intretine, parerile sunt foarte bune, majoritatea clientilor afirmand ca acesta se spala foarte usor, sub un jet de apa la chiuveta si ca este foarte usor de intretinut si utilizat.

Concluzii si Pareri

Clientii care l-au achizitionat sunt de parere ca Star-Light DBB-2018W este un blender de nota 10, afirmand ca face toti banii investiti in acest electrocasnic mic de bucatarie. Acestia mai spun ca raportul calitate pret este unul excelent si ca functioneaza ireprosabil, oferind cele mai bune rezultate in materie de sucuri, milkshake, creme etc.

Parerile clientilor, raportul calitate-pret excelent precum si fiabilitate ridicata a acestuia nu  ne face decat sa il recomandam pentru a fi cumparat, asteptand aici recenziile despre acest produs, dupa ce il incercati!

Pareri pe scurt: Star-Light DBB-2018W

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.1/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Fiabilitate ridicata
  • Display LED
  • Reglaj electronic
  • 6 functii predefinite

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *