12 aprilie 2024

Toorx BRX-30 review

Bicicleta magnetica Toorx BRX-30 se adreseaza tututor, atat pentru barbati, cat si pentru femei, indiferent de varsta. Este ideala pentru a fi folosita de incepatori, intermediari, avansati sau experinti, fiind potrivita si reglabila pentru fizionomia fiecarui utilizator.

Indiferent de vremea de afara, bicicleta magnetica va deveni imediat un ajutor de nadejde, alaturi de care veti putea face exercitiile de care aveti nevoie, in interiorul confortului casei dumneavoastra.

Sistemul de franare este de tip magnetic si va ofera posibilitatea de reglare manuala a efortului pe 8 nivele de dificultate, in functie de intensitatea exercitiilor pe care doriti sa le faceti si de nivelul la care ati ajuns cu antrenamentele.

Prezinta o volanta de 5kg care va ajuta sa pedalati mai usor si mai fluid, fara a depune un efort suplimentar.

Vine dotata cu un computer cu afisaj LCD ce afiseaza in timp real distanta, timpul, caloriile, pulsul, viteza si kilometrajul parcurs.

Pentru o pozitionare corecta in timpul exercitiilor, Toorx BRX-30 prezinta un scaun reglabil pe verticala si orizontala, gat si un ghidon ajustabil in functie de fizionomia utilizatorului.

Greutatea bicicletei este de 22kg iar greutatea maxima adminsa a persoanei care o foloseste este de 100 de kg, pentru conditii de siguranta in utilizare.

Concluzii si pareri

Clientii care au cumparat aceasta bicicleta magnetica se declara mai mult multumiti de achizitia facuta, cat si de modul in care aceasta functioneaza. Mai mult decat atat, acestia apreciaza faptul ca este foarte silentioasa si ca nu isi deranjeaza deloc vecinii!

Pareri pe scurt: Toorx BRX-30

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Pret avantajos pentru client
  • Display Digital cu functii multiple
  • Sistem de franare magnetic cu 8 nivele de dificultate
  • Scaun si ghidon reglabile
  • Detectare puls

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *