24 aprilie 2024

Statia de calcat Star-Light Pro SSK-2451WP reprezinta unul dintre cele mai noi produse ale brandului deja consacrat, fiind un aparat care se dovedeste a fi foarte eficient in procesul de calcat, pentru o netezire mai rapida a cutelor de pe articolele vestimentare.

Star-Light Pro SSK-2451WP prezinta o putere de 2400W si o presiune de 5 bari ce asigura un debit de abur de 100g/min, acesta fiind suficient d eputernic pentru a indeparta chiar si cele mai urate cute, inclusiv de pe hainele mai groase.

Odata ce este bagata in priza, statia de calcat are nevoie de cateva momente pentru ca talpa sa fie incalzita iar dvs sa treceti la treaba si sa terminati totul rapid.

Este prevazuta cu functie de calcare pe verticala, ceea ce inseamna ca aveti avantajul de a calca perdelele, draperiile sau alte textile fara a le mai detasa de pe sina/galerie. Aceasta functie este foarte utila atunci cand aveti nevoie sa calcati rapid un articol pe verticala, cu ajutorul jetului de abur.

Talpa ceramica cu care este dotata aceasta statie de calcat asigura alunecarea usoara pe suprafata textilelor, pentru rezultate impecabile.

Greutatea statiei este de 4.45 kg iar lungimea cablului de alimentare este de 1.9 metri.

Pareri despre Star-Light Pro SSK-2451WP

Clientii care utilizeaza aceasta statie de calcat afirma ca isi face treaba foarte bine, ca este usor de manevrat si ca reuseste sa indeparteze eficient si rapid cutele datorita jetului de abur foarte puternic. Acestia mai spun ca raportul calitate-pret este unul excelent si ca este mult mai convenabil decat alte modele ce au aproximativ aceleasi performante.

Concluzii

Star-Light Pro SSK-2451WP este o statie de calcat accesibila pentru toata lumea, care isi face treaba excelent si care este usor de manevrat, facandu-si treaba pentru care a fost conceputa.

Review pe scurt: Star-Light Pro SSK-2451WP

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.4/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 2400W
  • Talpa ceramica
  • Presiune 5 bari
  • Functie anticalcar

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *