24 aprilie 2024

Congelatorul Star-Light UFM-165A++ reprezinta unul dintre cele mai noi electrocasnice al brandului Star-Light, care isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult in casele romanilor.

Este un aparat electrocasnic ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete, ce imbina managementul spatiului cu performanta superioara de conservare.

Consumul de energie este unul foarte mic, congelatorul incadrandu-se in clasa energetica A++ cu un consum zilnic de energie de 0.48 kWh si un consum anual de 178 kWh.

Dispune de un spatiu de conservare generos, avand incorporate 5 compartimente incapatoare cu un volum total de 165 de litri. Capacitatea de inghet este de 10kg pe durata a 24 de ore.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot emis, putem afirma faptul ca este un aparat silentios, acesta inregistrand 42 de decibeli.

Dimensiunile congelatorului sunt compacte, acesta avand inaltimea de 143 cm, adancimea de 55 cm si latimea de 55 cm.

Pareri despre Star-Light UFM-165A++

Clientii care au achizitionat acest congelator sunt de parere ca au facut o alegere reusita si sunt impresionati de spatiul generos de congelare, in ciuda dimensiunilor reduse ale acestui aparat frigorific.

Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind foarte avantajos pentru client si lauda consumul redus de energie cat si nivelul de zgomot redus pe care acesta il emite.

Concluzii

Avand in vedere raportul calitate-pret foarte bun, consumul de energie redus si capacitatea mare de stocare si congelare, putem spune ca este un electrocasnic frigorific care poate fi de ajutor pe parcursul anului, atunci cand dorim sa pastram alimentele proaspete intacte.

Review pe scurt: Star-Light UFM-165A++

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Pret

9.6/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Clasa de energie A++
  • 5 compartimente de stocare
  • Volum congelare 165l
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu exista momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *