24 aprilie 2024

Review Star-Light TD-4160W

Prajitorul de paine pentru 4 felii Star-Light TD-4160W reprezinta unul dintre cele mai noi si inovative produse, ce va ofera posibilitatea sa prajiti perfect painea pentru intreaga familie, in fiecare dimineata.

Star-Light TD-4160W are o capacitatea de rumenire de 4 felii simultan, fiind un avantajos major fata de alte produse din gama sa, avand posibilitatea de rumenire personalizata pentru fiecare doua felii.

Prezinta o putere de 1600W ce va permite sa incalziit rapid prajitorul si sa scutiti timpul de rumenire al feliilor de paine, aceasta fiind structurata pe 7 nivele. Gradul de rumenire se poate ajuta in functie de preferinte, tipul de paine prajit si reteta pe care doresti sa o incerci.

Star-Light TD-4160W are in dotare o serie de functii foarte utile in fiecare dimineata, acestea fiind decongelare, reincalzire si anulare comanda.

Un alt plus al acestui prajitor de paine il reprezinta tava pentru firimituri, ce faciliteaza curatarea acestuia si elimina unul dintre lucrurile neplacute la un prajitor de paine si anume, firimiturile.

Design-ul este unul modern gratie carcasei din inox si va da posibilitatea sa il integrati perfect in orice bucatarie, fie ea moderna sau clasica.

Concluzii si Pareri

Clientii au pareri foarte bune despre acest prajitor Star-Light TD-4160W, afirmand ca acum prajitul painii se desfasoara foarte rapid si fara a fi nevoie de mai multe runde. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind foarte bun si recomanda produsul si altor persoane.

Pareri despre Star-Light TD-4160W,

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1600W, 7 trepte
  • Grad de rumenire ajustabil
  • Functii dezghetare, reincalzire, anulare comanda
  • Tava pentru firimituri

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *