12 aprilie 2024

Star-Light ACM-12WIFI review

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI este un inverter dotat cu WiFi si o capacitatea de racire de 12000BTU ce va fi un real ajutor in zilele toride de vara ce vor urma, fiind dotat cu ultimele tehnologii in materie de compresoare, precum si functii speciale ce va vor fi utile in fiecare zi.

Poate acoperi cu succes livinguri sau dormitoare cu suprafete cuprinse intre 16 si 23 de metri patrati, avand o capacitate de racire de 12000BTU si o capacitate de racire de 13000 BTU. Compresorul din dotare este de tip rotativ si asigura un debit de aer al unitatii interne de 520 m³/h iar pentru unitatea externa de 2000 m³/h.

Star-Light ACM-12WIFI  face parte din clasa energetica A++ daca vorbim de functia de racire si din clasa energetica A+ daca il folosim pentru incalzirea locuintei, atunci cand temperaturile sunt scazute si nu avem alta alternativa.

Prezinta o serie de functii importante si speciale in acelasi timp, cum ar fi:

Functii climatizare reprezinta unele dintre cele mai importante si de baza ale acestui aparat: racire, incalzire, ventilatie.

Functii speciale care va vor fi de ajutor in situatii speciale si vor facilita controlul de la distanta si nu numai: Timer, Follow me, Sleep / Night mode, Auto Restart, Autodiagnosticare, Detectare pierdere agent frigorific si Wi-Fi Control.

Functia de dezumidificare reprezinta una dintre cele mai importante functii ale unui aparat de aer conditionat, ce va ajuta sa mentineti umiditatea aerului in parametri reali si sa va feriti de problemele de sanatatea ce pot surveni in urma umiditatii prea mari.

Functia JET este extrem de utila pentru zilele toride, in care aveti nevoie de o racire rapida a incaperii, aceasta setand aparatul la o viteza mare de ventilatie, ce va raci mult mai rapid orice incapere.

Aparatul Star-Light ACM-12WIFI  poate fi setat si de la distanta printr-o aplicatie de mobil ce va permite sa setati temperatura, sa il porniti si sa il opriti oriunde v-ati afla, in functie de nevoile specifice ale zilei.

Ventilatorul poate fi setat pe trei trepte de putere, astfel ca nivelul zgomotului unitatii interne poate avea 3 valori diferite, toate fiind foarte reduse din punct de vedere al zgomotului si anume 24 dB, 35 dB si 39 dB.

Kitul de instalare al aparatului de aer conditionat are incluse urmatoarele: tevile agentului frigorific – 4m, cablul electric – 3m si izolatia aferenta acestora.

Concluzii si Pareri

Clientii care detin acest aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI se declara incantati de achizitia facuta si afirma ca functioneaza ireprosabil si ca un mare plus il reprezinta aplicatia mobila cu care poate fi controlat de oriunde, daca aparatul este conectat la Wifi. Acestia sunt multumiti de faptul ca Star-Light ACM-12WIFI este foarte silentios si se poate dormi in timp ce acesta functioneaza deoarece nu se aude deloc si il recomanda cu incredere.

Pareri despre Star-Light ACM-12WIFI

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.3/10

Pret

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Dotat cu Wifi
  • Kit de instalare inclus
  • Clasa energetica A++
  • Nivel de zgomot redus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *