24 aprilie 2024
Vitrina frigorifica Star-Light VFM-309L Pareri si Review

Vitrina frigorifica Star-Light VFM-309L Pareri si Review

Vitrina frigorifica Star-Light VFM-309L este unul dintre cele mai avantajoase modele aparute pe piata, ce asigura o capacitate generoasa de depozitare de bauturi racoritoare si de ce nu alimente pe o perioada scurta de timp.

Prezinta o capacitate totala de depozitare de pana la 309 litri, adica puteti depozita deodata pana la 220 de sticle de bauturi de toate felurile. In interior este prevazuta cu 5 rafturi albe fabricate dintr-un material metalic rezistent ce ofera durabilitate in timp si va garanteaza ca sticlele vor ramane asezate perfect, fara a se deforma.

Exteriorul vitrinei frigorifice este fabricat dintr-un material de inox de buna calitate, in timp ce usa este realizata din sticla, fiind transparenta pentru vedea foarte usor continutul cu usa inchisa. Sticla este de tip Low-E si previne patrunderea radiatiilor ultraviolete sau infrarosii in interiorul vitrinei, asigurand astfel o racire constata si perfecta.

Totodata, sticla de acest tip previne condensul ce apare la unele modele pe interiorul usii si asigura pastrarea in totalitate a aerului rece in interior, reducand consumul de energie in acelasi timp.

Ca tot vorbeam de consumul de energie, iata ca acest model este unul care sta destul de bine la acest capitol, facand parte din clasa de eficienta energetica A, cu un consum zilnic de 1.68 kWh si un consum anual de pana la 286 kWh. Trebuie sa tinem totusi de faptul ca volumul de racire este destul de mare iar din acest punct de vedere este o vitrina frigorifica destul de economica.

Panoul de comanda pentru setarea temperaturii si a gradului de racire este de tip mecanic si se afla pozitionat in partea de sus, cum privesti la vitrina.

Star-Light VFM-309L poate mentine o temperatura constanta in interiorul sau cu intervale intre 0 si 10 grade celsius, modul de functionare fiind destul de silentios pentru un astfel de aparat de racire.

Sistemul de dezghetare denumit „Automatic Defrosting” permite dezghetarea automata a aparatului chiar in timpul functionarii si nu mai este nevoie sa il opresti pentru a face aceasta operatiune.

Usa de sticla cat si capacele frontale sunt etansate de o garnitura special tratata cu aditivi speciali ce nu lasa bacteriile si mucegaiul sa se instaleze, asigurand totodata maxima igiena din acest punct de vedere.

Sistemul de iluminare este de tip LED si functioneaza automat pe timpul noptii, odata cu deschiderea usii.

Picioarele sunt ajustabile astfel ca o puteti seta la o inaltime dorita de podea, in functie de materialul pe care va fi pozitionata, mentinand aparatul departe de praf sau umezeala. Totodata, faciliteaza circulatia aerului pe sub aparat. Un avantaj il reprezinta si faptul ca vine cu gauri presetate unde pot fi instalate roti ajutatoare, asta daca aveti nevoie sa o mutati dintr-un loc in altul in spatiul in care va fi pozitionata.

Din punct de vedere al nivelului de zgomot emis, putem spune ca este o vitrina destul de silentioasa avand in vedere capacitatea mare de racire pe care o are, avand valoarea de 42dB.

In partea de sus se gaseste un panou demontabil unde va puteti pozitiona un afisaj publicitar.

Pareri despre Star-Light VFM-309L

Cumparatorii acestei vitrine frigorifice sunt de parere ca au facut o achizitie excelenta, fiind foarte multumiti de modul in care aceasta functioneaza, dar si de pretul foarte bun pe care l-au achitat.

Acestia afirma ca la acest pret nu ar putea recomanda altceva mai bun, mai ales ca este foarte incapatoare pentru ceea ce au nevoie.

Concluzii

Atunci cand vorbim despre o vitrina frigorifica, trebuie sa ne gandim in primul rand la cat de incapatoare este dar si la cat de bine raceste iar acest model le are pe toate, astfel ca nu ne ramane si noua decat sa o recomandam. Raportul calitate-pret este excelent, comparand specificatiile similare cu ale altor modele de vitrine ale brandurilor mai cunoscute, dar mult mai scumpe.

Review scurt: Star-Light VFM-309L

9.4

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.4/10

Constructie

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.3/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Volum depozitare 309l
  • Sistem dezghetare automat Defrosting
  • Consum redus de energie
  • Sistem de iluminare automat
  • Nivel de zgomot redus 42dB

Contra

  • Nu am descoperit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *