24 aprilie 2024
Ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W pareri si review

Ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W pareri si review

Ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W, 100W, 45 cm diametru, 3 trepte viteza, elice aluminiu, Argintiu metalic

Iata ca a venit vara si se anunta temperaturi ridicate, spre caniculare si de aceea este bine sa fim pregatiti si ne ne asiguram ca vom avea la indemana un aparat care sa ne creeze cele mai bune conditii, fie ca vorbim despre acasa sau la birou.

Nu suportam cu totii aerul conditionat din diverse motive, cele mai frecvente din cauza sanatatii, cum fi in cazul meu probleme de respiratie si deviatie de sept sau probleme cu sinusurile. De aceea, un ventilator de podea in acest caz este mai mult decat indicat nevoilor curent.

Star-Light FTFS-100W reprezinta un ventilator puternic cu un motor de 1000W si un diametru al elicei de 45 cm, fiind ideal pentru incaperi de locuinta sau birou generoase.

Prezinta un comutator cu 3 trepte de putere pe care puteti sa le folositi in functie de temperatura interioara si de nivelul de confort pe care il doriti.

Nivelul de zgomot este redus dar trebuie sa tineti cont ca vorbim despre un ventilator de aer, pentru anumite persoane sensibile s-ar putea sa para putin zgomotos.

Elicea este realizata din aluminiu ce confera durabilitate sporita in timp, iar suportul ventilatorului dintr-un otel cromat care ii ofera un aspect placut.

Pareri despre Star-Light FTFS-100W

Cumparatorii acestui model de ventilator de podea sunt de parere ca este un aparat mare si puternic, care sufla un aer puternic si rece in toata camera, simtindu-se in urma lui o briza puternica. Acestia afirma ca asigura o ventilatie consistenta si ca face exact ceea ce trebuie, adica raceste aerul din incapere fara a provoca disconfort, insa trebuie sa nu-l comparati cu un aparat de aer conditionat, asa cum fac anumite persoane.

Raportul calitate-pret este unul excelent dupa parerea lor iar nivelul de zgomot este unul silentios, desi elicea are un diametru considerabil.

Concluzii

Luand in considerare raportul calitate-pret foarte bun, parerile foarte bune ale cumparatorilor care folosesc acest produs cu succes, cat si avantajele enumerate pe scurt mai jos, nu putem decat sa recomandam acest ventilator metalic de podea Star-Light FTFS-100W.

Insa trebuie sa aveti in vedere ca vorbim de un ventilator care raceste aerul si creeaza o atmosfera placuta, racoroasa, fara a-l raci la maxim cum face un aer conditionat din zilele noastre. Daca va doriti un aparat de aer conditionat modern, cu functii speciale si foarte util, puteti sa cititi aceste pareri.

Review scurt: Star-Light FTFS-100W

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Constructie

9.5/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 100W
  • Elice din aluminiu 45 cm
  • 3 Trepte de viteza
  • Design modern
  • Structura metalica
  • Pareri foarte bune ale clientilor

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *