12 aprilie 2024

Review Steinhaus PRO-COM50OF

Compresorul PRO-COM50OF reprezinta unul dintre cele mai noi modele din gama sa, functioneaza fara lubrifiere si nu are nevoie de intretinere.

Este un produs robust si eficient, cu o putere de 1800W si o viteza maxima ed 2850 RPM ce asigura un debit de aer aspirat de 322 l/min si un debit de aer refulat de 110 l/min.

Presiunea de lucru maxima este de 8 bari si asigura lucrul pentru mai multe aplicatii, rezervorul umplandu-se automat cu aer comprimat in functie de presiunea si volumul de aer din interior.

Capacitatea rezervorului de aer comprimat este de 50l iar umplerea acestuia totala cu aer comprimat se face cu ajutorul celor doua pistoane, de la 0 la 8 bari, in doar 135 de secunde iar de la 6 la 8 bari in doar 30 de secunde.

Steinhaus PRO-COM50OF este dotat cu supape de sigurante, manometru ce asigura verificarea presiunii din interior precum si conducta de evacuare a condensului ce asigura o intretinere mai usoara.

Prezinta roti si un maner ce fac transportul si manevrarea mai usoara a produsului. Lungimea cablului de alimentare la curentul electric este de 150cm.

Greutatea compresorului este de 33cm iar dimensiunile sunt urmatoarele: inaltime – 71cm, lungime 72 cm si latime 41 cm.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat acest model de compresor Steinhaus PRO-COM50OF afirma ca au facut o alegere excelenta, ca acesta functioneaza ireprosabil si ca nu au nimic de comentat de rau in privinta produsului. Raportul calitate-pret il considera excelent si prin urmare acestia il recomanda daca aveti nevoie de el pentru uz rezidential si nu numai.

Pareri pe scurt: Steinhaus PRO-COM50OF

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1800W
  • Presiune maxima 8 bari
  • Umplere rapida a rezervorului cu aer comprimat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *