12 aprilie 2024

Review Heinner 139CC

Motosapatoare Heinner 139CC reprezinta cea mai accesibila solutie din gama de motosape de gradina, fiind eficienta, compacta si foarte usor de manevrat mai ales in spatii restranse.

Este conceputa special pentru activati de sapare cu o adancime de lucru de maxim 24cm, fiind recomandata pentru lucrari agricole in gradina sau de peisagistica.

Heinner 139CC este dotata cu un motor termic pe benzina al carui pornire se face manual si care are capacitatea cilindrica de  139 cm³ si o putere de 4CP, suficiente pentru activitatile de tip hobby pe care le-am amintit.

In ceea ce priveste performantele acestei motosape, amintim faptul care are o viteza maxima de 3000RPM, ca latimea de lucru maxima este 36 cm iar adancimea de lucru maxima de 24cm.

Este dotata cu 4 freze si 16 lame astfel incat lucrul sa devina mai usor iar lucrarile din gradina sa fie simple.

Capacitatea rezervorului de benzina este de 1200ml iar a rezervorului de ulei de 600ml, consumul de combustibil fiind de doar 0.6 l/h.

Concluzii si pareri

Clientii care au achitionat-o afirma ca este un model foarte reusit si ca abia asteapta sa inceapa lucrarile de primavara. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind excelent si recomanda motosapa pentru utilizarea pe gradini mici spre medii.

Pareri pe scurt: Heinner 139CC

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere mare 4CP
  • Consum redus de combustibil

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *