24 aprilie 2024

Review Steinhaus PRO-ECS20

Fierastrau electric cu lant Steinhaus PRO-ECS20 este ideal pentru lucrari de tip hobby de pe langa casa, cum ar fi taierea copacilor, bustenilor sau a pieselor din lemn.

Dispune de un motor puternic de 2000W ce va asigura performante superioare de taiere. Schimbarea lantului si reglarea lantului se face foarte usor, fara a fi nevoie sa apelati la unelte.

Steinhaus PRO-ECS20 prezinta un sistem de oprire rapida si frana pentru o siguranta sporita in utilizare.

Viteza lantului este de 13 m/s iar lungimea lamei de doar 40.6 cm. Greutatea este de doar 4.2kg, ceea ce o face foarte usor de manevrat si utilizat in orice conditii.

Concluzii si pareri

Clientii au cumparat in numar mare acest fierastrau electric cu lant si se declara multumiti de achizitia facuta, atat din punct de vedere al functionalitatii produsului, cat si al calitatii acestuia. Acestia mai declara ca este un produs foarte bun, cu care iti faci treaba simplu si rapid, fara sa fie nevoie sa ai cunostinte avansate in acest domeniu, recomandandu-l totodata cu toata increderea.

Raportul calitate-pret al Steinhaus PRO-ECS20 este unul excelent si prin urmare nu ne ramane decat sa il recomandam spre a fi achizitionat, fiind o unealta de ajutor in orice activitate de taiere si toaletare a copacilor sau pregatirea lemnelor pentru foc.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 2000W
  • Viteza 13m/s

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *