12 aprilie 2024
Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500 Review si Pret

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500 Review si Pret

Generatorul de curent electric Steinhaus PRO-GEN5500 este un aparat indispensabil pe langa gospodarie ideal pentru situatiile de caderi de tensiune sau alimentare insuficienta cu curent electric pe termen mai mare, indiferent ca vorbim de locuinta, gradina sau in deplasare cu masina sau rulota.

Acest echipament de generat curent electric poate fi de folos aproape in orice loc si situatie, in exterior sau in interior ori de cate ori este nevoie de el.

Prezinta un motor pe benzina in 4 timpi cu o capacitate cilindrica de 389 cm³ si o putere de 13CP, cu o capacitate a rezervorului de benzina de 25 litri si un sistem de racire bazat pe aer.

Steinhaus PRO-GEN5500 asigura o alimentare maxima cu curent de 5500W si alimentare continua de 5000W, fiind suficienta pentru o multitudine de aplicatii pe un interval de timp de pana la 11 ore in decursul unei zile.

Dispune de doua prize de 230V pentru curent alternativ ~50Hz precum, o priza de 12 V pentru curent continuu 8,3A precum si protectii la suprasarcina sau lipsa ulei, care intrerup imediat functionarea generatorului.

Pentru a pune in functiune acest generator de curent electric aveti nevoie de ulei de motor cu specificatia 10W30.

Pareri despre Steinhaus PRO-GEN5500

Cumparatorii acestui generator de curent electric sunt multumiti de achizitia facuta si se declara super incantati de faptul ca are asa o autonomie generoasa, care le asigura curentul electric de care au nevoie cu o cantitate foarte mica de benzina.

Acestia apreciaza puterea foarte mare a generatorului, care tine o multime de consumatori electrici fara a se supraincalzi si de aceea il recomanda cu toata increderea.

De asemenea, acestia mai lauda constructie solida a aparatului cat si functionarea ireprosabila a acestuia.

Concluzii

Daca sunteti in cautarea unui generator puternic si fiabil, pe care sa va puteti baza pe o perioada mare de timp si sa va tina ani de zile, atunci noul Steinhaus PRO-GEN5500 este ceea ce cautati. Pretul este foarte bun pentru specificatiile tehnice ale produsului iar parerile clientilor recomanda de altfel acest model.

Review scurt: Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.7/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere 5500W
  • Autonomie 11 ore
  • Stabilizator de tensiune
  • Alimentare pe benzina

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *