24 aprilie 2024
review si pret Motopompa Steinhaus PRO-GP40

review si pret Motopompa Steinhaus PRO-GP40

Motopompa Steinhaus PRO-GP40 este unul dintre cele mai noi produse ale brandului deja consacrat in Romania, fiind special creat pentru pomparea apei din bazine, fantani sau puturi ce au o adancime medie spre mare.

Prezinta un motor in 4 timpi cu racire pe aer ce are o putere de 2.4CP (1.4kw) si o capacitate cilindrica de 79.6cc ce asigura un debit maxim de pompare de pana la 17000 litri pe ora si o poate transporta pana la o inaltime ce poate ajunge pana la 22 de metri, in timp ce adancimea maxima de la care poate aspira poate ajunge pana la 7 metri.

Sistemul de pornire este unul clasic ce are la baza un demaror cu sfoara iar pentru situatiile in care motorul nu are suficient ulei, acesta este protejat cu ajutorul unu senzor special incoporat in motopompa.

Rezervorul de benzina are o capacitate de 2 litri si asigura o autonomie de pana la 2 ore de functionare la capacitate maxima.

Nota: Motopompa foloseste ulei de motor de tip 10W30 pentru toamna, iarna si primavara iar vara este recomandat de folosit ulei de tip 15W40.

Pareri despre Steinhaus PRO-GP40

Cumparatorii acestui model de motopompa sunt de parere ca pretul este unul foarte bun, la fel ca si calitatea produsului pe care il lauda pentru modul de functionare ireprosabil.

Acestia sunt incantati de constructia solida a motopompei Steinhaus PRO-GP40 cat si de usurinta si rapiditatea cu care isi face treaba, avand un debit foarte mare.

Concluzii

Putem spune ca Steinhaus PRO-GP40 este o motopompa fiabila si foarte accesibila ca pret, care se remarca prin modul de functionare ireprosabil la o capacitate mare de absorbtie si transport a apei.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de aparat, atunci puteti fi siguri ca Motopompa Steinhaus PRO-GP40 este un aparat pe care va puteti baza.

 

Review scurt: Steinhaus PRO-GP40

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1700W
  • Debit maxim 17000 litri/ora
  • Autonomie de functionare 2h
  • Consum scazut de combustibil
  • Senzor protectie motor
  • Fiabilitate sporita

Contra

  • Nu exista

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *