12 aprilie 2024

Review Steinhaus PRO-HPC18

Steinhaus PRO-HPC18 reprezinta unul dintre cele mai vandute modele de aparate de spalat cu presiune, fiind special conceput pentru a usura munca atunci cand vorbim de spalat suprafete mari sau autoturisme.

Aparatul poate fi folosit cu succes pentru a curata fara prea mult efort suprafete precum pavaje, mobilier de gradina, pereti sau autoturisme, fiind un real ajutor care va ajuta sa economisiti timp si sa curatati totul in cateva minute.

Steinhaus PRO-HPC18 prezinta o putere de 1800W, o presiune maxima de 140 de bari si un debit maxim de 396 l/h, pe care va puteti baza pentru a face fata oricarei provocari in materie de indepartare eficienta a mizeriei.

Aparatul de spalat cu presiune prezinta un sistem de dozare a detergentului ce asigura rezultate perfecte in urma spalarii cu presiune, precum si o pompa de apa realizata din aluminiu pentru o durabilitate sporita in timp.

Design-ul aparatului Steinhaus PRO-HPC18 este unul compact, gandit special pentru o manevrare facila ce se datoreaza cuplei rapide si a suportilor pentru furtun, pistol si lance.

Lungimea cablului electric este 5m si lungimea furtunului  de 5m, oferind astfel o distanta semnificativa de operare fata de sursa de curent electric.

Vine la pachet insotit de urmatoarele accesorii:

  • Furtun 5m;
  • Pistol spalare;
  • Lance;
  • Rezervor pentru detergent;

Parerile clientilor

Parerile clientilor despre acest aparat sunt foarte bune, acestia afirmand ca este un produs net superior multor aparate brand de pe piata si ca isi face treaba cu brio in orice situatie. Raportul calitate-pret il considera excelent iar modul de functionare ireprosabil!

Concluzii finale

Bazandu-ne pe experienta pozitiva a clientilor, pe raportul calitate-pret al produsului precum si pe calitatea materialelor din care este fabricat, putem spune cu incredere ca Steinhaus PRO-HPC18 reprezinta solutia ideala pentru lucrari de spalat cu presiune, daca locuiesti la casa.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1800 W
  • Aplicabilitate diversa
  • Sistem de dozare detergent

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *