24 aprilie 2024

Review Star-Light OFB-2518BL

Friteuza Star-Light OFB-2518BL reprezinta unul dintre cele mai noi produse din gama acestui brand care incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut pe piata din RO, fiind ideala pentru a pregati cartofi prajiti deliciosi si perfecti sau alte alimente precum pui, ciuperci, creveti, bastonase de peste, fileuri, ceapa sau chiar cipsuri.

Prezinta o putere maxima de 1800W ce va ajuta sa incingeti rapid uleiul, avand la dispozitie intr-un timp cat mai scurt temperatura optima de preparare a alimentelor.

Capacitatea friteuzei Star-Light OFB-2518BL este de 2.5L si va permite sa gatiti alimente de putin peste 1 kg, suficient pentru a face totul pentru mai multe portii.

Termostatul este reglabil si va asigura temperatura dorita in functie de tipul alimentelor preparate, avand la dispozitie indicatii grafice de setare a temperaturii corecte pentru cartofi prajiti, pui, ciuperci, peste sau crevete.

Friteuza este dotata cu o fereastra de supraveghere satfel incat sa obtineti un grad de prajire perfect si sa evitati situatiile neplacute in care mancarea este prea facuta sau chiar arsa.

Star-Light OFB-2518BL prezinta un filtru detasabil in capac,  ce se poate curata foarte usor sub un jet de apa.

Concluzii si Pareri

Clientii care au cumparat friteuza Star-Light OFB-2518BL se declara incantati de modul in care aceasta functioneaza si mai ales de raportul calitate-pret, care este unul foarte bun dupa spusele acestora. Acestia afirma ca au facut o alegere foarte buna si o recomanda cu toata incredere, pentru prajeli perfecte!

Pareri pe scurt: Star-Light OFB-2518BL

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret foarte bun
  • Putere 1800W
  • Termostat reglabil
  • Fereastra supraveghere

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *