24 aprilie 2024

Review Studio Casa BM 1401 B

Masina de facut paine Studio Casa BM 1401B French Taste, Blackline Family este ideala pentru orice familie, avand posibilitatea sa faceti trei tipuri de paine, de 750g, 1000g, respectiv 1250g. Datorita celor trei tipuri de gramaje, putem afirma ca ati ales o masina 3 in 1 multifunctionala!

Dispune de 12 programe prestabilite pentru a obtine rezultate exceptionale la temperaturile optime pentru fiecare tipuri de paine, de la paine obisnuita, bagheta frantuzeasca, cozonac etc.

Studio Casa BM 1401B French Taste prezinta funcii foarte importante dintre care amintim functia de pastrare la cald, precum si functia de pornire intarziata de pana la 13 ore, care va asigura o paine calda si pufoasa atunci cand va intoarceti acasa de la servici si de ce nu, dimineata devreme. Programul rapid de 30 de minute poate fi folosit in orice situatie, ori de cate ori sunteti pe graba si nu aveti prea mult timp la dispozitie pentru a face painea.

In functie de gradul de rumenire dorit, aveti la dispozitie trei niveluri de rumenire, deschis, mediu si inchis, astfel incat toti membrii familiei sa fie multumiti!

Prezinta un display LCD cu dimensiuni generoase, un accesoriu de coacere baghete si doua palete pentru malaxare.

Consumul de energie electrica al masinii de paine Studio Casa BM 1401B French Taste este de doar 800W, astfel ca veti face economii iar facturile vor fi mereu mici.

Concluzii si pareri

Clientii care au achizitionat aceasta masina de paine sunt incantati de alegerea facuta, chiar daca nu este un brand foarte cunoscut dupa parerea lor. Acestia afirma ca paine iese gustoasa si ca mirosul acesteia este unul divin, pe care il veti adora de fiecare data. Raportul calitate-pret este unul excelent si prin urmare nu ne ramane decat sa o recomandam din plin pentru a o incerca.

9.2

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Pret

9.2/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • 3 dimensiuni de paine
  • 12 programe prestabilite
  • Consum de energie redus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *