24 aprilie 2024

Samsung 49MU6402

Televizorul LED Smart Samsung 49MU6402 ar putea fi o alternativa de luat in calcul pentru un living modern. Este un model simpatic, ce ofera o experienta vizuala buna, prevazut cu functii si tehnologii inovatoare. Te invitam in continuare sa afli  mai multe detalii despre el, fiindca ar putea fi o optiune interesanta.

Design

Dispune de un design foarte elegant, ecranul fiind prevazut cu o rama foarte subtire de culoare argintie. In partea de jos, se afla standul amplasat central, ce ii ofera o stabilitate foarte buna. In acelasi timp, il poti monta foarte usor si in perete fiind compatibil cu suportul standard VESA.

Dimensiunile acestuia fara stand sunt de 1099.4 x 638.7 x 54.8 mm (W x H x D), iar cu stand 1099.4 x 707.5 x 334.3 mm (W x H x D), avand o greutate de 16 kg.

Specificatii Samsung 49MU6402

Samsung 49MU6402 este un smart TV lansat in 2017, care poate fi folosit si pe post de monitor. Inregistreaza o putere consumata de 150 W.

Imagine si Video

Prezinta o diagonala de 123 cm, ideala pentru un living sau camera de distractie. In principiu, distanta minima dintr TV si utilizator ar trebui sa fie de trei ori mai mare decat diagoanala acestuia. Astfel, in acest caz, distanta trebuie sa fie de 369 cm.

Acesta dispune de o rezolutie 4K, de maim 3840 x 2160 pixeli. Claritatea imaginii este ireprosabila, beneficiind si o de luminozitate foarte buna si un constrat intens. De asemenea, culorile sunt vibrante, iar experienta vizuala este, in general, una foarte buna.

In acelasi timp, gratie unghiului mare de vizualizare, te poti bucura de imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunet

In ceea ce priveste sunetul, acesta este asigurat de un sistem format din doua difuzoare, care impreuna inregsitreaza 20 W. Personal, cred ca sunetul putea fi mai puternic, insa este o valoare rezonabila. Desigur, daca iti doresti ceva mai mult, poti opta oricand pentru un sistem audio auxiliar. Imi place foarte mult faptul ca bassul este echilibrat, iar sunetul isi pastreaza claritatea, chiar si atunci cand volumul se apropie de nivelul maxim.

Conexiune si transmisie

Televizorul beneficiaza de functii Smart, avand ca sistem de operare Tizen. Ceea ce pot spune este ca prezinta o interfata foarte prietenoasa, intuitiva, iar aplicatiile ruleaza excelent, oferind o fluiditate foarte buna.

In plus, acesta mai beneficiaza si de o serie de conectori:

 • o iesire audio digitala
 • doua intrari USB
 • o intrare video composite
 • o intrare component
 • trei porturi HDMI

Player-ul multimedia integrat permite derularea oricarui format de fisier audio, foto sau video direct de pe stick-ul USB sau HDD extern.

Tunerul digital si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV de inalta definitie fara a mai fi necesar un decodor extern.

Care este parerea clientilor despre Samsung 49MU6402?

Alte persoane care au achizitionat acest model de televizor sunt foarte incantate de alegerea facuta si declara ca experienta vizuala este excepetionala, iar pe partea de Smart, meniul este foarte intuitiv. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Samsung 49MU6402 este un Smart TV foarte bun care ofera o experienta generala extrem de buna, iar personal nu as avea ce sa ii reprosez. Desi am amintit de sunetul care putea fi mai puternic, pentru mine este mai mult decat am nevoie, deci reprezinta o chestiune de preferinte. In plus, din punctul meu de vedere, oferta de pret este rezonabila, iar aici o poti vizualiza.

 

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.3/10

PRO

 • rezolutie 4K
 • functii Smart
 • design placut
 • telecomanda Smart
 • pret rezonabil

Contra

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *