24 aprilie 2024

Techfit B410 Review

Techfit B410 reprezinta unul dintre cele mai bine vandute modele de biciclete fitness, fiind perfecta pentru a va pune vointa la incercare si pentru exercitii intense, ce vor da rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Techfit B410 prezinta 8 nivele de dificultate, avand incorporat si un computer de bord ce afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, cum ar fi distanta parcursa, viteza exercitiilor, caloriile consumate si pulsul. Ghidonul este reglabil si poate fi ajustat in functie de pozitia corecta a utilizatorului, care sa ii ofere un confort sporit in timpul fiecarui exercitiu.

Prezinta un sistem de transmisie denumit V-Belt drive system ce va garanteaza o utilizare usoara si un nivel de zgomot scazut in utilizare.

Saua este de asemenea reglabila pe inaltime si poate fi setata in functie de caracteristicile fiecarei persoane care utilizeaza aceasta bicicleta.

In manerele ghidonului sunt prezenti o serie de senzori ce masoara pulsul si le transmite computerului de bord.

Greutatea maxima admisa pentru aceasta bicicleta fitness Techfit B410 este de 120kg, greutatea volantei fiind de 7kg.

Pentru un nivel ridicat de protectie la accidente, pedalele dispun de un set de curele ce pastreaza piciorul fix in timpul exercitiilor.

Din punct de vedere al design-ului, bicicleta arata foarte bine, aspectul este placut iar materialele sunt de calitate superioara., fiind de asemenea rezistenta.

Techfit B410 este foarte usor de transportat si depozitat datorita faptului ca este pliabila iar dimensiunile sunt reduse.

Concluzii si Pareri

Clientii se declara incantati de modul in care functioneaza bicicleta Techfit B410, fiind un real ajutor in lupta cu kilogramele in plus. Aceasta functioneaza ireprosabil, fiind silentioasa in acelasi timp! Raportul calitate-pret este unul foarte bun si prin urmare nu ne ramane decat sa recomandam acest model de bicicleta fitness!

Pareri pe scurt: Techfit B410

9.4

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.2/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Computer de bord incorporat
  • Franare magnetica
  • 8 nivele de dificultate
  • Usor de utilizat, bicicleta pliabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *