12 aprilie 2024

Kondition BMG-3800 Review

Bicicleta fitness magnetica Kondition BMG-3800 este una dintre cele mai accesibile modele din gama sa, cu ajutorul careia poti sa-ti faci exercitiile fara probleme.

Bicicleta prezinta 8 nivele de dificulate ce pot fi reglate in functie de rezistenta pe care o ai si in timp de nivelul antrenamentului la care ai ajuns.

Kondition BMG-3800 are incorporat un computer si un display pe care iti vor fi afisate diverse informatii utile cum ar fi timpul, viteza, distanta, pulsul si numarul caloriilor pe care le-ar ars dupa anumite exercitii, senzorii pentru monitorizarea pulsului fiind incorporati in manerele bicicletei.

Ghidonul si saua sunt ajustabile, astfel ca le poti pozitiona cum doresti astfel incat pozitia corpului sa fie cat mai corecta in timpul executarii exercitiilor.

Kondition BMG-3800 suporta o greutate maxima de 100kg pentru o persoana si se adreseaza pentru toate categoriile de personaje, incepatori, intermediare, avansati sau profesionisti.

Dimensiunile bicicletei sunt urmatoarele: 95 cm lungime 47 inaltime si 111 inaltime, greutatea fiind de doar 18kg.

Concluzii si Pareri

Clientii care detin acest model afirma ca este un aparat pe care il folosesc cu succes in fiecare zi si ca pretul a fost excelent. Acestia mai amintesc faptul ca Kondition BMG-3800 este foarte usor de depozitat, ca se monteaza usor si ca un mare plus il reprezinta afisajul electronic.

Pareri pe scurt: Kondition BMG-3800

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.1/10

Pret

9.4/10

PRO

  • Pret foarte bun
  • Sa si ghidon ajustabile
  • Sistem de franare magnetic
  • Afisaj digital
  • Usor de utilizat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *