24 aprilie 2024

O masina de tocat carne poate fi un real ajutor in orice bucatarie avand in vedere faptul ca operatiunea de tocare se face intr-un timp mult mai scurt fata de modul manual, fara a necesita prea mult efort fizic din partea utilizatorului. In ziua de astazi au aparut modele din ce in ce mai fiabile si sofisticate, dotate cu motoare puternice foarte eficiente care sunt capabile sa toace cantitati de carne importante intr-un singur minut.

Noul Tefal NE445 este una dintre aceste masini de tocat carne ideala in orice casa, fiind un model puternic capabil sa toace pana la 2.3 kg de carne/minut si nu numai. Aceasta este potrivita si pentru a toca automat alte alimente cum ar fi legumele, printr-o singura apasare de buton.

Tefal NE445 Prezinta un motor puternic si fiabil de 2000W ce asigura cantitatea de mai sus amintita de carne tocata intr-un minut, precum si 3 site realizate din otel inoxidabil de foarte buna calitate ce va ofera 3 tipuri de alimente tocate in functie de mancarea pe care urmeaza sa o prepari.

Masina de tocat Tefal NE445 prezinta functie reverse ce va fi utila atunci cand doresti sa deblochezi continutul din interior blocat precum si o serie de accesorii extrem de utile si un spatiu dedicat de depozitare a acestora astfel incat sa stii mereu unde sa le gasesti.

Daca tot suntem la capitolul accesorii, amintim faptul ca vine insotita de un accesoriu pentru pregatit carnati, de formare si modelare cu usurinta, cutite cu functie de autoascutire pentru o performanta de taiere constanta de-a lungul timpului, precum si un accesoriu extrem de important, mai ales toamna, si anume cel de rosii sau sucuri preparate in case. Tot la capitolul accesorii din dotare, mai avem in vedere accesoriu de impingere a alimentelor, tava de alimentare dar si spatiul de depozitare a cablului de alimentare la reteaua electrica.

Mai este de spus faptul ca Tefal NE445 este o masina de tocat usor de manevrat si transportat gratie manerului practic din dotare, pozitionat in partea din spate a acesteia.

Pareri despre Tefal NE445

Clientii care au cumparat-o afirma ca functioneaza super bine si ca face treaba pentru care a fost conceputa. Mare grija atunci cand o utilizati pentru prima oara. Cititi cu atentie instructiunile din manual si executati ungerea componentelor pentru a functiona perfect si respectati timpul de pauza indicat.

Concluzii autor

Avand in vedere raportul calitate-pret al produsului, marca acestuia dar si parerilor clientilor care au respectat instructiunile din manualul de utilizare al masinii de tocat, putem spune ca este un aparat potrivit pentru sezonul toamna-iarna, care va fi un real ajutor in bucatarie si nu va dezamagi.

Masina de tocat carne Tefal NE445, 2000 W, 2.3 kg/min, Accesoriu rosii si carnati, Alb

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.3/10

Pret

9.1/10

PRO

  • Raport calitate pret foarte bun
  • Motor puternic 2000W
  • 2,3 kg carne/minut
  • Accesoriu rosii, carnati si 3 site din otel
  • Usor de manevrat

Contra

  • Nu exista pentru moment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *